Leif-GW-Persson-om-allvarliga-olyckan
Leif GW Persson om allvarliga olyckan - Foto: Hanna Franzén/TT, Tomas Oneborg/SvD/TT

Leif GW om allvarliga olyckan: "Vågar inte köra bil längre"

Kriminologen och tv-personligheten Leif GW Persson har varit med om en allvarlig olycka som skakat om honom rejält. Sedan incidenten har han gjort flera livsförändringar, bland annat har han slutat köra bil.


Leif GW Persson har tidigare varit öppen med att han har problem med hälsan. Tidigare i år lades han in på sjukhus en längre period, något du kan läsa mer om här. Nu berättar kriminologi-experten mer om sitt mående, och hur en särskild olycka har skakat om honom rejält. 

"Jag har ju problem med hälsan" 

I en intervju med Nöjesbladet berättar Leif GW Persson om den dramatiska händelsen. En dag när han satt framför datorn svimmade han plötsligt, och slog ut två framtänder i en bokhylla. 

– Jag satt framför datorn, det kommer jag ihåg och sen vaknade jag, jag vet inte hur länge efteråt, och då låg jag på golvet, förklarar han för Nöjesbladet.

Han forsätter:

– Jag har ju problem med hälsan. Jag svimmade hemma. Jag slog ut två framtänder. 

Bildkälla: Erik Simander/TT

Slutade på akuten  

Det var hustrun Kim Persson som hittade Leif GW Persson. Det hela slutade med en visit till akuten, men varför krim-experten svimmade är fortfarande okänt. Han har dock ändrat en och annan vana sedan dess.

– Den logiska slutsatsen av detta är att du ger fan i att köra bil, för om du råkar ut för det där så kan det plötsligt handla om betydligt fler än dig själv. Men det har jag ju ordnat i och med att jag har medarbetare som jag betalar själv som tar hand om den saken, säger han till Nöjesbladet.

Olyckan skedde i maj förra året. Sedan dess har han haft två provisoriska framtänder som snart ska bytas ut.

Läs även: Leif GW Persson till ny attack mot Gunilla Persson: ”Har värre fiender”

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!