Bli sextingproffs
Bli sextingproffs

Ragga under corona – så blir du ett proffs på sexting

Om det är svårt att träffa den rätta i vanliga fall ska vi inte prata om hur omöjligt det är att dejta under pandemin. Men behöver du verkligen träffa personen för att få till det? Svaret är nej. Vad du ska göra är att sexta!​​


Corona gör att vi spenderar mer tid hemma ensamma än i stora gäng på krogen. 

Men pandemin behöver inte göra att ditt sexliv dör – du kanske bara behöver bara hitta nya vägar till en intim stund med någon annan.

Författaren Sara Olsson, som driver förlaget Ordlust som ger ut böcker om lust och erotik, tycker att det här är en perfekt tid för att utforska sexting.

– Det kan ta lite tid att etablera en kontakt. Jag tycker man ska se det här som en härlig period att ha tid att lära känna någon. Läget är ypperligt, säger hon Nyheter24.

Läs mer: Fem tecken som visar att din tinderflört är psykopat

Sara Olsson kom just ut med romanen Dead&alive. Foto: Privat

Hur gör man för att komma igång med själva sextingen?

– Egentligen så är det väl så att man tar kontakt på vilka premisser som helst, även om man har en indikation. Man kan ta upp nåt helt annat, att använda humor kan vara en fördel. Man ska inte tänka nu ska jag sexta, säger Sara Olsson och fortsätter:

– Sedan kan man blänka in något litet, små blänkar, inte ge hela bilden. Man kan avslöja lite om sexuella preferenser för att testa vattnet, och se om den andra nappar. Lite lekfullt och inte så pretentiöst. Man får inte glömma att alla är i samma sits. 

Sara tipsar:

Ha ett budskap. Skriv inte bara hej eller är du singel? Visa att du sett personen, det kan vara en komplimang eller något som visar att du har lite koll.

Ha tålamod. Låt dialogen hålla på ett tag. 

Håll dig till text så mycket som möjligt. Om du vill skicka en bild så tänk på att bara visa lite av dig själv i fotot, en del av benet eller handen i ett sammanhang du gillar. Absolut inte några explicita bilder.

Undvik detta:

Var försiktig med emojis. Det kan lätt bli en strid, skickar någon fem emojis, så ska jag skicka sex stycken tillbaka.

Använd ett språk som du känner dig bekväm med. Här gäller det att inte vara försiktig. Undvik barnsliga ord. Kuk och fitta är bättre än snippa.

Be inte om mer. Målet ska vara att få den andra att vilja fråga efter mer.

LÄS MER:

Nu lanseras dejtingsidan "Dinky One" – för män med små penisar

Sixten 25: Jag har världens bästa raggningsreplik

Så får du högerswipes i dejtingappen – fem grymma tips

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bättre än väntat från Avanza

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.