ANNONS: Innehåll i samarbete med
Trött på meningslösa högerswipes som rinner ut i sanden? Vi listar 10 grymma tips på hur du får mer kvalité i ditt dejtande!
Testa någon av dessa tips redan i dag så kommer du garanterat se en förändring i dejtandet.

Så får du högerswipes i dejtingappen – 5 grymma tips!

Trött på meningslösa högerswipes som inte betyder någonting och rinner ut i sanden? Vi listar 5 grymma tips på hur du får mer högerswipes och mer kvalité i ditt dejtande!


Visst är det tröttsamt att swipa i dejtingappar där användarna är oseriösa och ordet högerswipe har förlorat sin betydelse? Inte nu längre. Testa någon av dessa grymma tips redan i dag. Det kommer förändra ditt dejtingliv!

1. Var aktiv!

Aktiva användare blir belönade. Med vadå? Jo, är man aktiv, uppför sig trevligt och lägger ned tid på att skapa en fyllig profil blir man prioriterad i appens algoritm. Det vill säga att du syns oftare och för fler singlar. Här är tiderna på dygnet som ger dig mer högerswipes.

2. Genomtänkta bilder

Genomtänkta bilder visar att du är seriös med ditt dejtande. Framhäv dina bästa sidor. Vad menar vi med det? Det handlar ju inte bara om utseende! Nej det gör det inte, men välj ut dina bilder med omtanke och undvik selfies med trötta kaffekoppar eller smutsig tvätt i bakgrunden. 

3. Upptäck funktionen SwipeMess 

Den svenska dejtingappen GoodOnes har tagit fram den geniala funktionen SwipeMess som tillåter dig att skicka med en kort hälsning till personen du swipar höger på. Du får alltså möjligheten att göra ett personligt intryck och ökar dina chanser för en matchning med hela 700 procent. Kolla hur du gör här.

4. Dealbreakers

Har du några dealbreakers som du inte vill rucka på? Vi menar inte att någon är perfekt på alla plan (det är såklart viktigt med självinsikt här). Vi menar alltså dealbreakers som påverkar dina framtida drömmar. Vill du exempelvis inte dejta någon som redan har barn eller vill du träffa någon som kan bli en del av ditt barns liv? Var tydlig från början! Läs om vanliga dealbreakers.

5. Fördubbla högerswipes

Få dubbelt så mycket högerswipes! Hur då? Jo med massor av roligt innehåll som framhäver din personlighet! Statistik visar att profiler med innehåll får mer än dubbelt så mycket högerswipes som profiler utan. I världen av dejtingappar har du väldigt kort tid på dig att göra ett första intryck. Framhäv din personlighet så väcker du intresse hos den andra, som kan bilda sig en bättre bild om vem du är. Intressen väcker intresse!

Vill du testa den populära dejtingappen?

Här kan du ladda ner appen till iPhone och Android.  

Läs även: Så slipper du dick pics och fejkprofiler: Dejtingappen gör succé!

/
App
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?