Äldre par filmade och våldtog minderåriga

"De behandlade oss som djur."


En 28-årig kvinna och hennes ett år äldre kille lurade, filmade och våldtog två 17-åriga tjejer. Nu döms de till tre och ett halvt års fängelse vid Göteborgs tingsrätt.

I polisförhör berättar en av flickorna att den 28-åriga kvinnan varit som en storasyster för henne och att de kom mycket bra överens. Men förtroendet krossades en kväll då kvinnan bjöd hem de två flickorna till en "myskväll" i parets lägenhet.

I lägenheten bjöd paret de minderåriga tjejerna på öl och godis. Det tändes ljus och var bra stämning. Efter en stund började de prata om sex. Därefter började mannen göra närmanden mot 17-åringarna. Det var var startskottet på 12-timmars helvete.

Filmade, hotades och våldtogs

Enligt tingsrättens dom tvingade det äldre paret flickorna till sexuella handlingar. Och filmade alltihopa. Under en filmsekvens hör man en av flickorna protestera. Ena flickan beskriver det som att de behandlades som djur. Under övergreppen höll den 28-åriga kvinnan fast flickorna medan mannen förgrep sig på dem.

Schizofrena

Flickorna berättar också att paret svängde från att behandla dem snällt till att byta humör och bli råa och "läskiga". ¨

Paret har hela tiden hävdat att 17-åringarna var med på att ha sex.

300 000 i skadestånd

Paret har nu dömts till 3,5 års fängelse vardera och ska betala över 300 000 kronor i skadestånd till flickorna, enligt Expressen .

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.