Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här kysser mannen alla främlingar han ser

Charles Ross låter inte ens tjejer med pojkvän komma undan.
1 av 2

Charles Ross låter inte ens tjejer med pojkvän komma undan.

Faksimil Youtube

... och inte män heller.
2 av 2

... och inte män heller.

Faksimil Youtube

Nyheter | 15/01/2013 13:40

Charles Ross, 18, har skojat med många främlingar i vinter. Men frågan är om Youtube-jokern inte gått över gränsen i sin senaste video.

FLORIDA. För två månader sedan genomförde han det relativt snälla skämtet att stå på händer över folk på stranden. Och för två veckor sedan utsatte han folk för ett så kallat förtroende-experiment (som bara en person klarade).

Nu har Charles Ross i Manatee tagit det till nästa nivå. I sin senaste video går han utan att tveka fram till främlingar på gatan och kysser dem – vissa rakt på munnen och vissa trots att de är i sällskap med sin partner.

Mirakulöst nog lyckas Ross undvika att bli nerslagen, även om det ser ut att vara nära några gånger. En man knuffar undan Ross och ber honom att "lägga ner skiten" och 18-åringen ska nog vara tacksam att han slapp undan med en skarp varning.

Polis satte stopp för nästa video

Kanske fick Ross lite för mycket luft under vingarna efter kyss-videons publicering i fredags. I går greps han nämligen av polis efter att ha gjort "wedgies" – kalsonguppdragningar – på främlingar. I polisrapporten som läckt ut online  står bland annat följande om gripandet:

"Charles Ross är känd för att gå runt i Manatee och filma när han trakasserar och irriterar folk för att sedan publicera det på Youtube."

18-åringen släpptes mot borgen och kommer åtalas den 14 februari. Kanske är nedanstående video den sista vi får se från Ross?

För mer Ross, kolla hans Youtube-kanal  eller Facebook-sida.