Den här bilden gjorde så att flygvärdinnan förlorade sitt jobb.
Den här bilden gjorde så att flygvärdinnan förlorade sitt jobb.

Gav passagerarna fingret – fick sparken

En rysk flygvärdinna visade fingret till passagerarna och lade upp bilden på sociala medier. Det skulle hon inte ha gjort – nu har hon fått sparken.


VKontakte

VKontakte är ett socialt nätverk som är populärt i framför allt Ryssland, Ukraina, Kazakhstan och Israel. Nätverket har runt 200 miljoner användare och påminner om Facebook.

RYSSLAND. Flygvärdinnan Tatiana Kozlenko var trött på sina passagerare och bestämde sig för att ge igen. Hämnden blev en bild som visar hur hon ger fingret till resenärerna.

Men när Kozlenko sedan publicerade bilden på det sociala nätverket VKontakte fick allt en oväntad vändning. Bilden blev snabbt viral och spreds till Twitter där den retweetades hundratals gånger. Tills hennes arbetsgivare Aeroflot fick syn på den – och sparkade henne.

"Publiceringen av det här fotot visar Tatianas attityd till passagerarna och hennes arbetsuppgifter. Hon har erkänt sitt misstag när hon pratade med cheferna", skrev företaget, enligt Daily Mail.

"Förstår inte varför de förstör mitt liv"

Kozlenko anser att hon blivit orättvist behandlad. Hon erkänner att hon postat bilden men nekar till att hon har tagit den. 

"Handen är inte min och planet är inte mitt företags. Jag förstår inte varför de förstör mitt liv för. Jag ber er om hjälp och stöd i det här!", skrev hon på sin VKontakte-sida, enligt Daily Mail.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!