Den nya internettrenden - ramla med mjölkpaket

Efter planking, uggling och harlem shake - nu är nästa internettrend här.


Andra internettrender

Planking går ut på att man ligger ner stel som en planka på ett ovanligt stället. En man från Australien "plankade" på ett balkongräcke på sjätte våningen, ramlade ner och avled. 

Owling, eller uggling, går ut på att sitta som en uggla på ovanliga ställen. 

Milking går ut på att du häller mjölk över dig själv och spelar in det på video. Läs mer och se video på milking här.

Idén är simpel - ta två stora paket av någon dryck (oftast mjölk), låtsas ramla och få paketen att krossas. Och just det, glöm inte att spela in allt på video.

Den första videon av "gallon smashing", som trenden kallas, fick på en vecka över 250 000 visningar på Youtube och efter det har trenden börjat sprida sig, skriver Gawker.

Även om det finns ett visst komiskt inslag i videoklippen kan man inte hjälpa att fråga sig själv om folk borde göra någonting mer värdefullt med sin fritid än att slösa bort matvaror. 

Skadade sig i fallet

Dessutom finns det risk för skador. En tonåring från Florida skadade sitt ben så illa i det simulerade fallet att han missade två dagar i skolan, skriver Gawker.

De första som utförde "gallon smashing" säger att de betalade för den spillda mjölken men frågan är om de följer efter trenden kommer att göra likadant.

Vad tycker du? Slöseri eller roligt?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!