Sötchock: Se katten som älskar dammsugare

Videoklippet har fått nästan en halv miljon visningar på två dagar. Se videon på den söta katten och dammsugaren i artikeln.


Videoklippet, som verkar vara från Ryssland, lades upp på Youtube under onsdagen och har nu över 476 000 visningar och sprids snabbt över internet.

Det virala videoklippet visar en rödspräcklig katt som håller fast och slickar på en påslagen dammsugares munstycke. 

Ibland förlorar katten kontrollen över munstycket och kattens ansikte sugs in, det stoppar dock inte katten som fortsätter slicka i vinddraget. 

I slutet av klippet försöker kattens ägare ta bort dammsugaren från katten men det gillas inte. Katten blir irriterad och slår mot munstycket för att få tillbaka det.  

Se det söta videoklippet här:

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna – anklagas för spioneri för Ryssland

Kan bygga upp Børsen – med hjälp av Paris

Danmark sörjer branden som fullständigt ödelagt en av Köpenhamns äldsta byggnader. Unika kulturvärden har gått upp i rök, men det finns hopp om återuppbyggnad av Børsen – med hjälp av Frankrike.

Minskad köttproduktion – stänger storslakteri

Den danska köttproducenten Danish Crown stänger ytterligare ett av sina slakterier. Beslutet att lägga ner anläggningen i Ringsted är en följd av en minskad grisproduktion i landet.

Statsministern duckar frågor i Bryssel

Nästan alla EU-ledare har svarat på frågor runt pågående toppmöte i Bryssel. Men från Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M) är det än så länge tyst, bortsett från ett kort uttalande om EU:s ekonomi på väg in till dagens möte.

FHM: Fler äldre behöver ta covid-spruta

Fler äldre behöver få vaccinet mot covid-19 i april, enligt Folkhälsomyndigheten.

Uppgifter: Hundratals kilo kokain beslagtaget

1 timme sedan
Flera personer har gripits i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm.