Beviset.
1 av 2
Beviset. - Foto: Faksimil / via The Verge
FN följer även Shakira.
2 av 2
FN följer även Shakira. - Foto: All Over Press

FN följde tysk porrstjärna på Twitter

Varför följde Förenta nationerna en tysk porrstjärna med Twitternamnet @BigBustyStar? Det är frågan många ställer sig. Teorierna haglar.


Följer kändisar

Det är inte bara organisationer som FN följer på Twitter. Även FN-ambassadörerna Shakira, Ricky Martin och Mia Farrow har fått den stora äran.

Med 1,4 miljoner följare och ett betydligt större förtroendekapital är Förenta nationernas (FN) Twitterkonto en minst sagt viktig kanal. Bland de som kontot följer återfinns flera FN-organ, samarbetspartners och ambassadörer.

Och tidigare fanns där även @BigBustyStar, den tyska porrstjärnan Penelope Black Diamond, 31, som brukar stoltsera med att hon har "de största porrbrösten i Europa". Enligt The Verge var det en användare på forumet Free Republic som först gjorde den märkliga upptäckten.

Varför?

På Daily Dot spekulerar man i vilka anledningar som kan finnas bakom att någon på FN uppenbarligen velat ha in porrstjärnan i flödet. Bytte kontot skepnad efter ett tag? Har hon utnyttjat en bugg i systemet? Har någon på FN varit inloggad på fel konto? Eller är det bara så att någon helt enkelt råkat trycka på "följ"?

Oavsett vad verkar de ansvariga på FN nu ha insett misstaget. Kort efter uppmärksamheten har följer organisationen bara 536 konton på Twitter i stället för 537. Ni kan ju gissa vilket det är som försvunnit.

@BigBustyStar verkar dock inte vara det kontot porrstjärnan för det mesta använder sig av. @PBDBigBustyStar har betydligt fler följare och uppdateras oftare.

FN
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!