En uppdatering av Facebook - på riktigt

En uppdatering av Facebook kan leda till både det ena och det andra. Annonser, nollställd sekretess och mycket annat trevligt. Här visas det upp hur det hela skulle funka om det sociala nätverket var på riktigt.


Mer reklam

Den senaste tiden har Facebookgrundaren Mark Zuckerberg öppnat för mer reklam i det sociala nätverket. Han menar att det uppskattas av användarna. Det senaste är att det kommer att komma videoannonser på Facebook så snart som i juli.

Tänk dig livet på Facebook. Tänk dig sedan att allt skulle vara likadant även utanför den virtuella världen. Då skulle en "enkel uppdatering" av det sociala nätverket leda till oanade konsekvenser.

I ett videoklipp som lagts upp på Youtube har gänget som kallar sig ExtremelyDecentFilms tagit fasta på detta. Deras klipp, som heter "En Facebookuppdatering i verkliga livet", har på bara ett par dagar fått över 650 000 visningar. Och det är onekligen många som känner igen sig.

"Det här är varför jag lämnade Facebook", skriver en av kommentatorerna under klippet.

"När jag inte var på Facebook kände jag mina vänner bättre", skriver en annan.

Känner du igen dig? Se klippet här:


ExtremelyDecentFilms hittills mest populära klipp är annars den här sågningen av USA:s bredbandsbolag:


Och så förstås, rapbattlen mellan Gollum och Smeagol:


/
/
IRL
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.