Sociala nätverk som du inte visste fanns

Trött på samma gamla invanda spår på nätet? Här kommer tips om några sidor som du antagligen inte kände till sen tidigare.


Övervakning på internet

Enligt Washington Post och The Guardian ska övervakningsprogrammet Prism ha startats år 2007. Det ska ha skett under stor sekretess och flera politiker har belagts med tystnadsplikt. NSA (National Security Agency) ska ha haft tillgång till flera stora nätföretags servrar.

Justitiedepartement har enligt uppgifterna beordrat nätjättarna att ge myndigheterna åtkomst. Detta ska ha skett via den hemliga domstolen FISA. Företagen som uppges ha – men nekar till att ha – lämnat ut information är:

Microsoft
Apple
Yahoo
Google
Facebook
PalTalk
AOL
Skype
YouTube

Är du numera livrädd för att Facebook kanske bevakar allt du gör eller bara trött på ständiga statusuppdateringar från människor som du inte bryr dig nämnvärt om? Då kanske det är dags att söka sig till nya jaktmarker på nätet.

Mashable har samlat ihop en samling sociala nätverk för dig som är sugen på att vara lite mer originell.

Djurälskare?

Är du en stor djurvän och känner att du under inga omständigheter vill träffa någon som inte delar ditt intresse? Frukta inte, ty svaret finns självklart på nätet. Surfa bara in på Date My Pet och lär känna andra som delar din kärlek till djur.

För tänk dig själv, hur skulle det vara att träffa någon som gillar katter när du själv är en stor hundvän?

Religiös?

Gillar du Gud och tycker om andra som också gör det? På Line For Heaven kan du träffa andra som tycker som du. Dessutom så är det ingen som bryr sig om vilken religion du följer, bara du tillber Gud.

Sen så kan du varje söndag passa på att välsigna andra och även skaffa dig pluspoäng på hemsidan.

Sugen på nya bröst?

Gillar du inte dina bröst utan vill skaffa dig ett par nya eller gillar du bröst så mycket att du är redo att betala för att någon annan ska få sig ett nytt par? Då kanske My Free Implants kan vara något för dig. Här kan du skaffa dig en profil och annonsera efter donatorer som är beredda att betala för din nya hylla.

Eller bara surfa runt och leta efter någon som du gillar så mycket att du är beredd att finansiera ett par nya bröst.

Mustaschgalen?

Kan du skryta med en ståtlig mustasch eller är du ute efter att träffa någon med en redig snorbroms? I sådana fall är Stache Passions sidan för dig.

Det spelar ingen roll vilken typ av mustasch du har, huvudsaken är att du har en.

Pysslig?

Gillar du att virka? Eller är det kanske vävning eller stickning som är din grej? Oavsett vilket så kommer du att älska Ravelry.

Här samlas garnfanatiker och bara har det gött. Det finns även möjlighet att sälja dina verk.

Star Trek-fan?

Star Trek Dating är precis vad Star Trek Dating låter som. En dejtingsida för dig som gillar Star Trek helt enkelt.

Så varför inte passa på, hoppa ombord!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!