Måndag 27 Jun
Stockholm

Här är världens första Twitterhotell

Vill du ha room service? Twittra!
Vill du ha room service? Twittra!. Foto:

Ett hotell med Twittertema där servicen och kontakten med andra gäster sköts genom hashtags? Det är precis vad som har öppnat i semesterorten Mallorca.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Social boost

Hotellets förhoppning är att det annorlunda temat ska få gästerna att träffa nya människor, skaffa vänner och ha kul. 

– Med @SocialWave hoppas vi uppnå just detta, säger talespersonen.

Vad tycker du om idén? Kommentera!

MALLORCA. Nej, man blir inte av med sociala medier. Inte ens om man är på semester. Ett nytt omtalat strandhotell med Twittertema öppnade nyligen i charterorten Mallorca.

Sol Wave House Hotel i Magaluf har anpassat hela byggnaden efter Twitter. Tanken är att gästerna ska ta kontakt med både personalen och andra gäster via olika hashtags.

– Våra kunder är unga och sociala människor som alltid är nyfikna på nya upplevelser att dela med ett ständigt växande virtuellt samhälle, säger en av hotellets talespersoner enligt Business Insider.

Särskilda Twittersviter

Genom #SocialWave kan gästerna till exempel dela foton, beställa room service och flörta. Hotellets eget Twitterkonto meddelar även vilka nya gäster som checkat in – utifall det skulle vara personer andra gäster vill socialisera med.

De som väljer att bo i hotellets Twitter Party Suites har full tillgång till hotellets Twitterpersonal och kan via hashtaggen be om att få kylen påfylld eller få ny handduksleverans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.