Här är nya iPhone 5C.
1 av 3
Här är nya iPhone 5C. - Foto: iApps.im
Flera smartphones staplade på rad.
2 av 3
Flera smartphones staplade på rad. - Foto: iApps.im
iPhone 5S väntas släppas i dessa tre färger.
3 av 3
iPhone 5S väntas släppas i dessa tre färger.

De köar redan – för en iPhone som inte ens presenterats

Jon Murphy och hans kollega har redan tagit plats utanför en Apple Store i New York. Där ska de sitta dag och natt tills de har en ny iPhone i sina händer.


Tisdagens event

På tisdagen ska Apple presentera nyheter via satellit till Tokyo, Beijing och Berlin. Nyheter24 finns på plats i den tyska huvudstaden för att vara med när nästa iPhone (förmodligen) presenteras.

NEW YORK. Det gäller att vara ute i god tid. Så tänkte Jon Murphy antagligen när han sjönk ner i sin stol utanför Apple Store i New York i helgen.

Där sitter han nu tillsammans med kollegan Justin och väntar på att en ny iPhone ska släppas till försäljning. Detta innan de ens vet att det är en ny iPhone som Appletänker släppa inom kort. Först på tisdagen presenterar företaget sin nyhet eller sina nyheter vid ett event.

"Never go full retard"

Det väntas bli en iPhone 5S och en billigare iPhone 5C.

Murphy verkar dock inte bry sig så mycket om vad det är som ska släppas. På Twitter har han fått försvara sig mot personer som menar att han och kollegan är idioter som köar redan nu.

Man kan lugnt säga att de båda kollegorna gjort allt för att få uppmärksamhet. De har twittrat till i stort sett varje medium och flera programledare att de sitter utanför butiken. Huffington Post är ett av de medier som uppmärksammat köandet.

Redo för regn

De båda männen har även en lösning för regniga nätter:

Frågan är om det är värt att köa för något som man inte ens vet vad det är?

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!