Appen nylanseras nu i Appstore och för android.
1 av 5
Appen nylanseras nu i Appstore och för android.
Sexappens mobilversion togs bort att Apple – nu siktar företaget in sig på android.
2 av 5
Sexappens mobilversion togs bort att Apple – nu siktar företaget in sig på android. - Foto: Faksimil BangWithFriends.com
Appen har bytt namn till Down.
3 av 5
Appen har bytt namn till Down.
Sedan väljer du vilka du är intresserad av.
4 av 5
Sedan väljer du vilka du är intresserad av. - Foto: Faksimil BangWithFriends.com
Problemet är att appen är förinställd på att vara synlig, något som avslöjar dina Facebookvänner.
5 av 5
Problemet är att appen är förinställd på att vara synlig, något som avslöjar dina Facebookvänner. - Foto: SVENSKA DAGBLADET / SCANPIX

Stoppades av Apple – nu gör uppmärksammade sexappen comeback

Sexappen Bang With Friends stoppades av Apple. Men företaget ger sig inte i första taget – nu lanseras appen för android och man gör ett nytt försök i Appstore.


Så fungerar Bang With Friends

Med hjälp av appen går du igenom din vänlista på Facebook och väljer ut de personer du är intresserad av att ha sex med. 

När två vänner talar om för appen att de finner varandra tilltalande får de båda ett meddelande som talar om att de är ute efter samma sak.

Är bara en intresserad så får den andra personen aldrig reda på det. 

Appen Bang With Friends lanserades med löfte om att hjälpa sina användare att få ligga. Företaget fick snabbt över 20 000 likes på Facebook och har enligt Business Insider över en miljon användare.

Idén är att du via appen kan se vilka av dina Facebookvänner som är sugna på att ligga. När två vänner talar om för appen att de finner varandra tilltalande får de båda ett mejl som talar om att de är ute efter samma sak. Är bara en intresserad så får den andra personen aldrig reda på det. 

Ville ha bort "bang" ur namnet

Men, det dröjde inte länge förrän problem uppstod. Först fick Bang With Friends hård kritik för sina undermåliga sekretessinställningar. Och sedan kastades appen ut från App store.

Nu har dock sexappen gjort comeback. Med det nya namnet "Down" är man tillbaka i App store och för android. En nyhet är att appen nu även möjliggör kontakt med människor som man inte är Facebookvän med.

Frågan är om appen kommer att slå i Sverige eller inte. Vad tror du?

App
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.