Förlovningsringar och ett lyckligt, nygift par!
1 av 2
Förlovningsringar och ett lyckligt, nygift par! - Foto: Manu Fernandez/Scanpix Paul White/Scanpix
Klickar man sig vidare får man svaret!
2 av 2
Klickar man sig vidare får man svaret! - Foto: Fakismil/techland.time.com

När är det din tur att gifta dig? App ger svar

Time Magazine har inför alla hjärtans dag utvecklat en applikation som talar om för dig när du bör tänka på refrängen och börja planera för bröllop.


Bombhotade sitt bröllop

Brudgummen hade glömt bort att boka bröllopslokalen – så i panik ringde han in ett bombhot i stället för att erkänna det för fästmön.

Läs om den dramatiska bröllopsdagen här

Facebook och andra sociala medier har stor påverkan på våra liv, och visst kan det upplevas lite stressande att hela tiden se hur dina vänners liv går framåt? Nu har Times utvecklat en app som gör det lättare för dig att hålla jämna steg!

Scannar av facebook

Genom att låta applikationen scanna av vilka du är vän med på Facebook får du fram en ålder som visar när du bör stadga dig, baserat på när de flesta av dina vänner gör detsamma. Eftersom det troligtvis är så att du har flest vänner i din egen ålder, så räknar enligt Time Magazine appen ut medianåldern för att det ska bli så rätt som möjligt. De är också tydliga med att påpeka att detta kommer fungera bättre för vissa än för andra. 

Bara vissa räknas

När scanningen görs är det också bara de vänner som har angett födelseår och födelsedatum som räknas med, vilket enligt Times undersökningar är ungefär 25% av facebookanvändarna. Det är också bara de som har en angiven civilstatus som är "gift" eller "förlovad" som kommer tas med i beräkningen. Times menar dock att bortfallet inte borde påverka resultatet nämnvärt. 

Vill du kolla när du bör gifta dig? Gör det här!

USA
/
App
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!