Är det här världens smartaste hund?

I "Geddit" visar Nyheter24:s Gustav Holmström och Ellen Grefberg upp de bästa klippen från veckan som gått på Reddit. Se klippen som alla kommer snacka om – nästa vecka.



Reddit är internets framsida, eller baksida om man så vill. En sak är i alla fall klar – allt som gör succé på nätet passerar någon gång forumet. 

Men vad har egentligen varit roligast, och bäst, den här veckan? Nyheter24:s Gustav Holmström och Ellen Grefberg ger dig svaret.

Se veckans avsnitt ovan.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vilket klipp tycker du var roligast?
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.