Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Christians brev till SD-väljare gör succé

- 25/08/2014, 19:55 -
Facebook-inlägg
1 av 4

Hans inlägg riktat till SD-väljare har blivit en viral succé.

Privat / Faksimil Facebook

Facebook-inlägg
2 av 4

Här är en del av Christians inlägg.

Faksimil Facebook

Christians familj
3 av 4

Här är Christians familj.

Privat

Christian Thorén
4 av 4

Christian Thorén.

Privat

Christian skrev ett inlägg på Facebook riktat till potentiella SD-väljare. Nu gör det succé. – Har fått fantastiska reaktioner, säger han till Nyheter24.

STOCKHOLM. Under lördagen skrev Christian Thorén ett inlägg på Facebook. I det uppmanade han folk att läsa hans text och tänka till en extra gång innan de röstar på Sverigedemokraterna i det kommande riksdagsvalet. Under måndagen var inlägget uppe i över 10 000 delningar och reaktionerna, ja – de har varit många.

– Jag har fått fantastiska reaktioner på inlägget, säger Thorén till Nyheter24 och fortsätter:

– Men en hel del är arga också, dock har det överlag mest varit en dialog i kommentarsfältet.

Handlar om medmänsklighet

Thoréns förhoppning med inlägget var att nå de personer som inte alltid tycker som honom och som han vanligtvis inte når. Han menar att många har fel bild av hur saker faktiskt ser ut och att han därför ville skriva ett sakligt inlägg med fokus på medmänsklighet. 

– Åker man till Rinkeby ser man inte nedbrunna bilar, man ser vanliga människor med vanliga jobb. Det är det jag vill att folk ska förstå, säger Thorén och fortsätter:

– Men vissa missförstår och tror att det handlar om att ifall man får säga "negerboll" eller inte. Det visar hur stora skygglappar vissa har.

Och tack vare att inlägget nu har blivit viralt anser Thorén att han nått sitt mål.

– Jag vet att många som är SD-sympatisörer har läst det. 

Läs hela Christian Thoréns inlägg här: