<3
1 av 3
<3 - Foto: Claudio Bresciani / TT / Claudio Bresciani/TT
2 av 3
- Foto: TT NYHETSBYRÅN
<3
3 av 3
<3 - Foto: TT BIld

8 frågor som gör att du hittar din själsfrände

Det här testet säger sig kunna hitta din optimala significant other – med hjälp av bara åtta frågor.


Om Tinder inte riktigt ger den utdelning du hoppats på, finns nu en ny sajt som påstår sig kunna hitta din själsfrände – genom att bara svara på åtta frågor.

Frågorna är rätt simpla och handlar om helt vanliga saker; typ hur du uppträder på fester, vad du har för mål i livet, och så där, skriver Cosmopolitan.

Du behöver inte bli medlem och det kostar ingenting. Det enda du gör är att lämna din mejladress, och om det dyker upp någon någonstans i världen som har svarat på de åtta frågorna på exakt samma sätt som du – då får du ett mejl.

Bildkälla

Sajten hävdar att sannolikheten att någon annan svarar på de åtta frågorna på exakt samma sätt som du är 1 på 16 777 216.

Och visst, bara för att man svarar exakt likadant på åtta frågor betyder inte det att man är gjorda för att tillbringa resten av livet tillsammans – men det skulle kunna vara en ny bff?

Bildkälla

MEN det finns ett stort problem: sajten är ännu inte tillgänglig för oss som bor i Sverige. Du kan dock signa upp dig på en lista, och få ett mejl så fort det blir möjligt för oss att också hitta sann kärlek.

Sajten heter 8^8, och du hittar den här.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att testet funkar?
Tack för din röst!