Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför snackar halva internet om den här McDonald's-arbetaren

Hon beskrivs som McDonald's egna gudinna

Hon beskrivs som McDonald's egna gudinna

RainDog

Nyheter | 18/08/2015 08:03

Hon kallas nu "gudinnan av McDonald's".

En anställd på McDonald's i Taiwan har uppnått kändisstatus sedan hennes bild las upp på en blogg. Den anställda som heter Hsu Wei-han arbetar enligt Daily Mail på en McDonald's-restaurang i staden Kaohsiung, även om det är oklart exakt vilken restaurang det gäller.

Tusentals har uppmärksammat bilderna och internet går nu helt bananas. Många tycker att hon ser overklig ut, som en docka säger vissa, och det är inte alla som tror att hon existerar.

Flera av bloggbesökarna menar att bilderna är manipulerad och att McDonald's-arbetaren är påhittad. Något som inte verkar stämma då det finns både stillbilder och videos från restaurangen.

Bildkälla: Tumblr

LÄS MER: Farmorn som äger hela instagram

Hsu Wei-han som även går under smeknamnet Weiwei har dock ingen brist på fans som tror på hennes existens. Hon har redan 35 000 följare på sitt instagramkonto.

View this post on Instagram

很害羞的要分享給各位姊妹們 是對我們很重要的私密保養品唷💖 清爽V –舒密霧~舒密慕斯 當然我有先試用過啦~☺️☺️☺️ 用了一個多禮拜嘍 使用上很清爽~味道也很舒服 先來介紹清爽V –舒密霧 他能預防私密感染,隨時潔淨抗菌 (肌膚自行吸收,不需沖洗掉唷👏🏻👏🏻) 哪他主要成份有 ✡獨特專業配方NV5+抗菌,改善私密困擾,維持健康環境 ✡天然成分萃取,孕婦、敏感肌也可以安心使用 ✡適合天天使用,生理期 不用害怕 更需要加強使用它唷👩‍❤️‍💋‍👩 清爽V -舒密慕斯 溫和弱酸性清爽沐浴慕斯 它主要成分有NV5+X薄荷腦 ✡獨特專業配方NV5+抗菌 ✡溫和天然萃取成分 它跟舒密霧都一樣適合天天使用 ✡但它更厲害的有亮白因子改善暗沉, 敏感肌也可使用唷 現在七夕組合很優惠還有很多禮物❤️ 哈哈😁😁 ✨✨✨ 哪在哪裏可以買到呢? 這裏這裡👇🏻👇🏻👇🏻 詳情FB搜尋: 荷娜之戀 官方Line: @EEF8957J →可以訂購也可以詢問唷!!!

A post shared by 徐薇涵 (@pppig) on

LÄS MER: Trubbel i paradiset för instagram-douchen "Candyman"