- Foto: TT

Chilla, nu är Facebook tillbaka!

Okej, andas ut. Nu funkar det igen.


En kort stund under torsdagseftermiddagen slutade Facebook att fungera.

Senast det hände var för bara några dagar sedan, 17 september enligt TechnoBuffalo. Då låg Facebook nere främst i USA och vissa delar av Europa. Facebook, som är världen näst populäraste sajt efter Google, slutade fungera både på desktop, ipad, iphone och android utan någon förklaring.

Facebook har fortfarande inte kommit med någon förklaring till krashen, varken på sociala medier eller på sin egen Facebook-sida. Vi håller andan medan de anställda datateknikerna på Facebook snart får ett nervsammanbrott.

En talesperson från Facebook har meddelat att dom undersöker felet enligt The Telegraph.

Under tiden som Facebook låg nere var facebookgrundaren Mark Zuckerberg på ett event för Oculus, ett företag som ägs av Facebook och specialiserar sig i headsets för virtuell verklighet.

Internet reagerade så klart direkt, bland annat så här:

När det väl fungerade igen reagerade vi så här:


Bildkälla

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.

Ekonomens varning för nya bedrägeritypen: "Spelar på rädslan"

Antalet bedrägerier ökar rejält. Nu har en relativt ny form av bedrägeri blivit allt vanligare, något sparekonomen Frida Bratt varnar privatpersoner för.

Assa Abloy ökar vinsten

Låskoncernen Assa Abloy gjorde en rörelsevinst, justerad för engångsposter, på 5,4 miljarder kronor för första kvartalet. Det var en ökning med fem procent jämfört med samma period i fjol.

Många trafikolyckor under morgonen: "Ishalka"

En rad olyckor har inträffat i Västra Götaland under onsdagsmorgonen, efter att svår halka ställt till det i trafiken.

Så tjänar du pengar på att ladda bilen

Pausa laddningen av elbilen – och tjäna en tusenlapp. Flera aktörer på elmarknaden har gått ihop för att få elbilsägarna att bidra till ett stabilare elnät.