La ut bild på sig själv och dottern i badet – hyllas för sin nakenhet

"En far som badar med sin dotter är inte pedofili, det är kul! Ni går miste om livet, livrädda människor."


Den danska komikern Torben Chris turnerar med en show där han kritiserar "sociala sanningar".

En av dessa är att föräldrar inte kan vara nakna med sina barn. Han skriver på Facebook att fler ser hans inlägg där än hans shower och vill sprida budskapet till så många som möjligt.

I Facebookinlägget skriver han att han ständigt hör om föräldrar som blir anklagade för pedofili eller att uppmana till pedofili när de är nakna tillsammans med sin barn.

– Det inget konstigt med att en pappa tvättar sin dotters rumpa eller snippa när hon är liten. Tvärtemot är det äckligt om ingen gör det och rätt orimligt att bara mamman gör det, skriver Torben.

Han menar att det kan vara nyttigt att barn ser kroppar som inte är Photoshoppade.

– Det är i denna tid så mycket fokus på unga människors förvridna kroppsideal. Hur ska de kunna få en annan bild om de enda avklädda vuxna de ser är i underklädesreklamen, skriver han.

Läs hela Facebook-inlägget här:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.

Rysk biträdande försvarsminister gripen

En av Rysslands många biträdande försvarsministrar, Timur Ivanov, har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

1 timme sedan
En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.

Markaryd: Polisen rapporterar om trafikbrott

1 timme sedan
"Förföljande, Strömsnäsbruk", skriver polisen på sin hemsida.

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

1 timme sedan
Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.