Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här googlar vi mest inför alla hjärtans dag

- 12/02/2016, 11:33 -
Funderar du på att fria på söndag?

Funderar du på att fria på söndag?

TT

Att årets mest romantiska helg närmar sig märks tydligt på vad människor väljer att googla. Och vissa verkar mer förberedda än andra.

Google har delat med sig av de mest populära sökningarna som relaterar till alla hjärtans dag. Och ja, vi ser ett tecken på vilka som är mer förberedda än andra.

De som har en pojkvän verkar vara mer engagerade, och ute i betydligt bättre tid än de som har en flickvän. För sökningen "present till pojkvän" började trenda redan i mitten av januari, medan "present till flickvän" började googlas vid måndagsskiftet januari/februari. "Present till pojkvän" googlades också fyra gånger mer än "present till flickvän".

Förlovningsringar, vigselringar. förlovnings– och bröllopsklipp är också en stor trend på google just nu, vilket tyder på att många verkar planera att ta romantiken till nästa nivå på söndag.

Statistiken visar också tecken på att många singlar vill dejta i tider som dessa, Tinder hade nämligen fler sökningar än någonsin mellan 1-7 februari i år, skriver Google i ett pressmeddelande.

Funderar du på att fria på söndag?