Funderar du på att fria på söndag?
Funderar du på att fria på söndag? - Foto: TT

Det här googlar vi mest inför alla hjärtans dag

Att årets mest romantiska helg närmar sig märks tydligt på vad människor väljer att googla. Och vissa verkar mer förberedda än andra.


Google har delat med sig av de mest populära sökningarna som relaterar till alla hjärtans dag. Och ja, vi ser ett tecken på vilka som är mer förberedda än andra.

De som har en pojkvän verkar vara mer engagerade, och ute i betydligt bättre tid än de som har en flickvän. För sökningen "present till pojkvän" började trenda redan i mitten av januari, medan "present till flickvän" började googlas vid måndagsskiftet januari/februari. "Present till pojkvän" googlades också fyra gånger mer än "present till flickvän".

Förlovningsringar, vigselringar. förlovnings– och bröllopsklipp är också en stor trend på google just nu, vilket tyder på att många verkar planera att ta romantiken till nästa nivå på söndag.

Statistiken visar också tecken på att många singlar vill dejta i tider som dessa, Tinder hade nämligen fler sökningar än någonsin mellan 1-7 februari i år, skriver Google i ett pressmeddelande.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Funderar du på att fria på söndag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Schweizisk klockexport ur led

Åtvidaberg: Polisen rapporterar om skottlossning

"Höga smällar var misstänkt skottlossning", skriver polisen på sin hemsida.

Populära butiken tvingas stänga efter 172 år: "Bestörta"

I 172 år har den kända skinnbutiken lockat till sig turister, sommargotlänningar och öbor. Men nu tvingas Visbys äldsta affär att stänga.

Försvagad sits för Danmarks regering

Den danska regeringens position försvagas och Inger Støjbergs Danmarksdemokraterne stärks sedan en folketingsledamot bytt parti till hennes och en politisk vilde också bestämt sig för att gå med där.

Ras för bitcoin

Kryptovalutor som bitcoin faller kraftigt och just bitcoin har under morgonen backat drygt 5 procent. Nedgången betyder att en bitcoin nu handlas kring drygt 63 800 dollar vilket innebär en nedgång på 10 procent de senaste fem dagarna.

Högre försvarsvilja med utländsk bakgrund

Viljan att strida och riskera livet för att försvara Sverige är högre bland invånare i utsatta områden med utländsk bakgrund än hos övriga svenskar. Det visar en ny undersökning från Järvaveckan.