Glöm kollegan som skryter – richparentsofinsta är 127 236 gånger värre

Ja om man har pengar ska man väl visa det, eller?


Har du också den där kollegan/systerns systers kompis kompis /kompisens katt på Facebook eller Instagram, som enbart är där för att skryta? Visst kan det vara jobbigt? Vi ska vara så fina och bra på sociala medier hela tiden, och en del balanserar verkligen på en tunn lina för att man på riktigt ska trycka på den där knappen "sluta följ". Men så får du dåligt samvete.

Om din kollega/ kompis katt är jobbig på Instagram/Facebook så kan du glömma allt de postat för här kommer garanterat någon som är värre.

Låt oss presentera ”richparentsofinsta”:


Ja, det där med sömn är ju viktigt, eller?

Äsch, det är ju bara en bil!

Kalas med tårta och några ljus, duger inte det?

Skjutsa barnen med stil är ju viktigt!

Klart dottern ska ha vad hon vill!

Äh klart ungarna kan snyta sig i pengar! No problemas!


Ja det där eviga valet. Inte lätt.

Ja, så efter du sett det här kanske det är dags att tänka om. Din kollega/kompis kompis/katts kompis kanske inte är så jobbig ändå?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skryter du på sociala medier?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.

Polisen i Örebro rapporterar om brand

"Det ryker från en fläkt på taket till ett flerfamiljshus på väster i Örebro.", skriver polisen på sin hemsida.

Hamnarbetare döms i kokainmål

En man som varit anställd i Helsingborgs hamn i närmare 30 år döms, tillsammans med en 49-årig man, till två års fängelse vardera för bland annat förberedelse till synnerligen grov narkotikasmuggling.

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter. Han fälls för 14 fall av bedrägeri mot sina klienter.

Kommer USA att förbjuda Tiktok?

Sälj eller försvinn. Det är budskapet från amerikanskt håll när Tiktok ska upp i senaten. Men vad handlar bråket om den "kinesiska" appen egentligen om?