Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dan skulle snacka skit om tjejen han dejtade – råkade skicka sms:et till henne

- 08/06/2016, 21:14
Han gjorde verkligen bort sig.
1 av 3

Han gjorde verkligen bort sig.

AP Photo/Niranjan Shrestha/Twitter

Herregud.
2 av 3

Herregud.

Twitter

Ibland kan det bli fel.
3 av 3

Ibland kan det bli fel.

AP Photo/Niranjan Shrestha

Han råkade skicka meddelandet som egentligen skulle till killkompisarna, till tjejen som det handlade om.

Alla har säkert skickat ett sms till fel person, men den här killen tabbade sig verkligen. Han skulle nämligen skriva till sina polare om tjejen han träffat och det han skrev var inte speciellt snällt heller.

Han kunde heller inte förklara bort det eftersom han skickade en skärmdump på hennes meddelanden till honom, skriver Mirror UK.

Han la sedan upp sitt misstag på Twitter där det har blivit väldigt uppmärksammat. Tillsammans med skärmdumpen på konversationen skrev han: skrämdumpade en konversationen med en tjej och skickade det till henne istället för gruppchatten.

På twitter har nästan 25 000 personer gillat misstaget och 11 000 har retweetat det. Förutom att ha skrivit "jag visste att hon var galen" ska han också ha skrivit "stackars tjej, jag träffade henne i lördags".

Han la sedan upp ännu en tweet:

Tjejen har enligt honom inte svarat på hans meddelandet och han själv säger att anledningen är för att hon är på jobbet, skriver Mirror UK.

Jadu, vad ska man säga? Ibland blir det riktigt fel.

Har du skickat ett sms till fel person?