Han gör succé över hela världen – för att han vill sno din mormor

Irvin Randle är 54 år gammal men har en kropp som en 25-åring. Och inte nog med det, nu gör han succé på Instagram.


Han är vältränad, är 54 år gammal och är ute efter din mormor. Irvin Randle har tagit Instagram med storm. Och fått flera damer att falla på vägen genom hashtagen #MrStealYourGrandma.

Varje bild Texasbon Irvine lägger upp får flera tusen likes och han har redan uppmärksammats i flera internationella medier. Själv är han mest förvirrad över uppmärksamheten.

– I början var jag förbluffad. Nu är jag överväldigad. Jag uppskattar alla fina kommentarer, säger Irvin till Houston Chronicle.

54-åringen postar bilder på sig själv från gymmet med bar överkropp, till vid poolen eller helt påklädd poserande med snygga bilar.

Det märks tydligt att han lägger mycket tid och pengar på sitt utseende och han bär oftast snygga, tajta kläder för att visa upp kroppen.

– Jag har alltid klätt mig på det här sättet. Mina kläder är bara lite mer åtsittande, säger han.

Och människor verkar helt klart tycka om vad de ser.

"Gift dig med mig" skriver en person. "Du är en absolut snyggaste mannen jag någonsin sett" skriver en annan exalterad följare.

Och vad kan vi säga... förutom att det verkligen är svårt att tro att Irvin är 54 år.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 25-årige Ryan som lägger så mycket pengar på sitt utseende att han håller på att gå i personlig konkurs och om Liz som mobbades för sin klänning på ett bröllop eftersom hon var "för sexig".

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du att Irvin snor din mormor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rysslands biträdande försvarsminister gripen

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

1 timme sedan
Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

1 timme sedan
Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Varberg: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Ett vittne ringer till polisen om en personbil som kör i hög hastighet från Trönninge mot Kungsäter.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om kontroll person / fordon, Södertälje

1 timme sedan
"Larm om allvarlig händelse.", skriver polisen på sin hemsida.