Fredag 14 Maj
Stockholm

Bloggaren grät inne i omklädningsrummet – skämdes över sin gravidmage

Hon skämdes över sin gravidmage.
1 av 3
Hon skämdes över sin gravidmage. Foto: Faksimil Instagram
Hon stod och grät i omklädningsrummet.
2 av 3
Hon stod och grät i omklädningsrummet. Foto: Faksimil Instagram
3 av 3

När hon var i gravid i 24:e trodde folk att hon snart skulle föda vilket resulterade i att Revie stod och grät i omklädningsrummet.

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Revie Jane, som är tränare i crossfit och bloggare, var gravid förra året växte hennes gravidmage snabbare än väntat.

När hon var i 24:e veckan säger hon själv som att det såg ut som att hon snart skulle föda. På hennes sociala medier svämmande det över med kommentarer om hennes "gigantiska" mage vilket resulterade i att hon stog i ett omklädningsrum och grät.

– Jag var så trött, när jag hade provat den här klänningen kom ett butiksbiträde och sa "Herregud, min vän är i 36:e vecken och du är bara i 24:e och du är mycket större än henne. Hon berättade det också för en dam i ett annat omklädningsrum. Jag grät när jag försökte få på mig klänningen, skriver Jane på sin Instagram och fortsätter:

– Jag hörde det vart jag än gick vilket ledde till att jag ville gömma mig.

– Det är tufft, du bär på en människor och din kropp förändras dramatiskt. Mer än du förväntar sig och som salt i såren känner främlingar behovet av att kommentera det varje gång du är på en offentlig plats.

Jane gick istället ut med saker man kan säga och råd man kan ge till de kvinnor som är gravida.

– Här är ett tips, prata inte om storleken på magen. Säg inte "Oj, vad stor du är" säg i stället något i stil med "Vad vacker du är".

En av tusentals stödjande kommentarer på Facebook lyder: Du såg fantastisk ut Revie! Jag är i 20:e veckan och folk fortsätter säga att jag måste bära på tvillingar. Jag hoppas jag kan se lika fab ut som du gjorde under din graviditet, skriver Metro UK.

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela