Bloggaren grät inne i omklädningsrummet – skämdes över sin gravidmage

När hon var i gravid i 24:e trodde folk att hon snart skulle föda vilket resulterade i att Revie stod och grät i omklädningsrummet.


När Revie Jane, som är tränare i crossfit och bloggare, var gravid förra året växte hennes gravidmage snabbare än väntat.

När hon var i 24:e veckan säger hon själv som att det såg ut som att hon snart skulle föda. På hennes sociala medier svämmande det över med kommentarer om hennes "gigantiska" mage vilket resulterade i att hon stog i ett omklädningsrum och grät.

– Jag var så trött, när jag hade provat den här klänningen kom ett butiksbiträde och sa "Herregud, min vän är i 36:e vecken och du är bara i 24:e och du är mycket större än henne. Hon berättade det också för en dam i ett annat omklädningsrum. Jag grät när jag försökte få på mig klänningen, skriver Jane på sin Instagram och fortsätter:

– Jag hörde det vart jag än gick vilket ledde till att jag ville gömma mig.

– Det är tufft, du bär på en människor och din kropp förändras dramatiskt. Mer än du förväntar sig och som salt i såren känner främlingar behovet av att kommentera det varje gång du är på en offentlig plats.

Jane gick istället ut med saker man kan säga och råd man kan ge till de kvinnor som är gravida.

– Här är ett tips, prata inte om storleken på magen. Säg inte "Oj, vad stor du är" säg i stället något i stil med "Vad vacker du är".

En av tusentals stödjande kommentarer på Facebook lyder: Du såg fantastisk ut Revie! Jag är i 20:e veckan och folk fortsätter säga att jag måste bära på tvillingar. Jag hoppas jag kan se lika fab ut som du gjorde under din graviditet, skriver Metro UK.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.