Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modellen smygfotade och snapade naken kvinna – nu är folk rasande

- 14/07/2016, 21:05
Modellen hånade en naken kvinna som duschade.
1 av 3

Modellen hånade en naken kvinna som duschade.

© Snapchat/missdanimathers

Många reagerade starkt.
2 av 3

Många reagerade starkt.

© Snapchat/missdanimathers

Dani Mathers tvingades be om ursäkt.
3 av 3

Dani Mathers tvingades be om ursäkt.

© Snapchat/missdanimathers

Modellens smygfotade och hånade en annan kvinna. Det är självklart inte okej och nu har hon blivit utskälld och raderat allt.

Det är lockande att smygfota folk till din My Story ibland. Men det är så klart inte schyst att ta bilder på någon som varken vill eller vet om att den är med.

Playboymodellen Dani Mathers, som Daily Mail skriver om, tog det hela både ett och två steg för långt. När hon var i omklädningsrummet på gymmet fotade hon en naken kvinna i duschen – och hånade henne.

"Om inte jag kan få detta osett kan inte ni det heller" skrev hon och postade på Snapchat.


Självklart reagerade många starkt på det här. Enligt Daily Mail var det flera personer som skrev till Mathers på Twitter och förklarade att det var fel.

På torsdagseftermiddagen finns inte modellens Twitterkonto kvar, men bland annat ska folk ha skrivit "Det är folk som du som gör att folk är obekväma med att byta om i omklädningsrum." och "Den stackars kvinnans nakna kropp cirkulerar nu på nätet trots att hon aldrig ville det. Det är förkrossande."

Som tur var förstod Dani Mathers problemet. Hon tog snabbt bort bilden och postade sedan en video där hon ber om ursäkt.


Daily Mail skriver att modellen säger att snapen skulle till en vän och att det inte var meningen att alla skulle se den. Hon tilläger också att det är fel att håna andras kroppar.

Nyheter24 är däremot alltid snälla på Snapchat. Lägg till Nyheter24 så du inte missar någon uppdatering.

Har du någonsin smygfotat någon?