Christine Blackmon visar upp sin kropp precis som den är för att lära playboy-modellen Dani Mathers en läxa.
1 av 2
Christine Blackmon visar upp sin kropp precis som den är för att lära playboy-modellen Dani Mathers en läxa. - Foto: Facebook/Stella Pictures
Playboy-modellen Dani Mathers lade upp en snap där hon bodyshamade en kvinna i duschen på ett gym.
2 av 2
Playboy-modellen Dani Mathers lade upp en snap där hon bodyshamade en kvinna i duschen på ett gym. - Foto: FameFlynet / FameFlynet

Den här kvinnans svar till kroppshånande Playboy-modellen är sjukt inspirerande

Playboy-modellen gjorde sig lustig på Snapchat över en annan kvinnas kropp på gymmet, nu får hon svar på tal från andra kvinnor världen över.


Nyheter24 har tidigare skrivit om Playboy-modellen Dani Mathers som tyckte det var en bra idé att lägga upp en bild på en kvinna i duschen på gymmet. Till sitt Snapchat-inlägg skrev hon kommentaren: "Om inte jag kan få detta osett kan inte ni det heller".

Folk var med rätta helt rasande efter modellens tilltag. En av dem var Christine Blackmon, en 45-årig mamma från Florida. På sin Facebook-sida Delicate Flower beskriver den före detta militären att hon vill "att alla kvinnor ska känna sig bekväma i sig själva oavsett storlek".

Och med den visionen som vapen gav hon sig på att ge Dani en lektion i att älska sig själv och andra. Hon valde att lägga ut en bild på sig själv, endast iklädd trosor, pannband och gymnastikskor på Facebook med texten.

"Kära Dani Mathers

Vid det här laget har de flesta av mina vänner sett ditt inlägg där du fotat en kvinna i duschen på ditt gym med texten: 'Om inte jag kan få detta osett kan inte ni det heller'.

Bildkälla: Facebook

För ungefär en månad sedan höll jag på att byta om inför ett träningspass. Jag tog av mig min sjuksköterskeuniform utan att ta av mig mina skor, och medan jag stod där i skor, underkläder och pannband, kom jag på min man med att fotografera mig. Så jag poserade skämtsamt på grund av den uppenbara absurditeten i situationen.

Senare såg jag bilden och bönföll honom att radera den. Jag hatade den. Allt jag såg var kärlekshantag och osmickrande veck. Men han bara log och sa mjukt: 'Jag tycker det är vackert'. Så jag lät honom behålla den.

Hon fortsatte:

"Här är grejen – du må ha varit en Playboy-modell, men alla tränar inte för att se 'snygga' ut, vissa tränar för att hedra de kroppar som vi fått oss tilldelade. Det var allt den kvinnan försökte göra, och du kränkte henne.

Du borde skämmas. Jag slår vad om att jag kan få hundratals kvinnor att lägga upp bilder på sina vackra kroppar, och oavsett storlek, form eller färg, kommer de alla vara vackrare än den fulhet som du visade i ditt inlägg."


Christines inlägg har i dagsläget fått över 51 tusen gilla-markeringar. Många av dessa gilla-markeringar kom från kvinnor som ville stötta Christine genom att göra just det hon bett om – ladda upp bilder på sina egna kroppar oavsett storlek, form eller färg. Och resultatet är verkligen fantastiskt inspirerande.

En person kommenterade: "Det här är det första året jag NÅGONSIN burt en bikin, jag gick ut i köket efter att ha stått framför min spegel i en evighet och min make sa hur sexig jag var och tog den här bilden av mig. Alla kvinnor är vackra oavsett storlek."

Bildkälla: Facebook

En annan skrev: "Min historia är lite annorlunda eftersom jag för två år sedan blev väldigt sjuk och gick ner 35 kilo. Jag var körd i botten psykiskt, fysiskt och känslomässigt. På två år gick jag upp 18 kilo. Jag tränade och jag är så glad att jag fick en andra chans i livet. Hälsa och glädje kommer in många olika former och storlekar."

Bildkälla: Facebook

En tredje skrev: "Det har tagit mig flera år att acceptera den kropp jag har. Jag har PCOS och kämpar för att gå ner i vikt."

Bildkälla: Facebook

Och en annan kommenterade: "2 barn och en njurtransplantation har lämnat sin del av ärr och bristningar. Jag vägrar låta ett nummer på en våg definiera mig."

Bildkälla: Facebook

Metro UKhar tidigare skrivit om inlägget.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du Christines inlägg var bra?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

3 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

3 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

3 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

3 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.