Jessica, 22, greps av polis när hon lurade sin mamma – att hon blivit kidnappad

Jessica tyckte det vore kul att lura sin mamma. Så hon filmade sig själv med silvertejp över munnen och låtsades att hon blivit kidnappad.


Jessica, 22, spelade in en video då hon låg bakbunden i sängen och grät, med silvertejp över munnen. Allt för att lura sin mamma att hon blivit kidnappad. Men skämtet gick lite för bra, skriver Mirror.


Jessica befann sig på ett hotellrum i South Carolina i USA när hon bestämde sig för att lura sin mamma. Efter att ha skickat videon till mamman fortsatte hon med sin dag som att ingen hänt.

Men hennes mamma däremot reagerade med skräck och ringde polisen direkt, vilket känns helt förståeligt med tanke på situationen.

Polisen i South Carolina ryckte ut direkt, men hittade snabbt Jessica på hotellrummet där hon inte alls verkade speciellt kidnappad.

Efter förhör med Jessica misstänks hon nu för falsklarm och en borgensumma har satts på 25 000 dollar, alltså över 200 000 svenska kronor.

Anledningen bakom det underliga skämtet ska enligt Jessica själv bero på "personliga problem".

Någon som däremot inte är speciellt glad över Jessicas tilltag är hennes mamma Christina som skriver på sin Facebook om dotterns tilltag, det skriver Mirror.

"Hur kan du vara så elak att du skickar den här videon till andra som bryr sig om dig?"

Nyheter24 har tidigare skrivit om ett par besökare på ett konstmuseum som lade ett par glasögon på golvet – och aldrig hade kunnat ana vad som skulle hända sedan.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du lura någon så här?
Tack för din röst!