Internet går helt bananas över den här bilden på en tjej i bikini– kan du se varför

Den senaste bilden i raden av bilder som får internet att bli förvirrade är den här bilden på en tjej som står med ryggen mot kameran vid ett olyckligt tillfälle.


Nyheter24 har tidigare skrivit om den här köttbiten som många säger sig se något väldigt speciellt i. Men nu har det kommit ännu en ny bild som får hela internet att först säga "oj" och sedan säga "jahaaaa".

Bildkälla: Imgur

På bilden syns en tjej i bikini stå med ryggen mot kameran. Och om man inte tittar extra noga ser det ut som att hon helt enkelt gått på strandfest utan att ta på sig några bikinitrosor, skriver Mirror.

Men i själva verket är det ju killen som tar bildens armveck man tror är hennes rumpa.

Bilden har nu tagit internet med storm och sedan den lades upp på Imgur har den setts av smått otroliga 80 000 personer.

En person kommenterade bilden med: "Vad är det där för typ av fest, och varför var jag inte bjuden?". Och en annan skrev: "Det här gjorde mig genuint förvirrad".

Ser du vad de menar?

Bildkälla

/
/
/
UR
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du det ser ut som tjejen inte har några trosor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Facket om Kinberg Batra: Toxisk ledarstil

Facket riktar hård kritik mot landshövding Anna Kinberg Batra, vars ledarstil beskrivs som toxisk.

Kinesiska miljonstäder sjunker

Nästan hälften av Kinas storstadsområden sjunker mer än tre millimeter om året, visar en ny studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften Science. 270 miljoner personer bor i områdena vilket motsvarar 29 procent av Kinas befolkning, rapporterar CNN.

Två gripna för attack mot Navalnyjs stabschef

Två personer har gripits i Polen, misstänkta för att i Litauen ha attackerat den döde ryske regimkritikern Aleksej Navalnyjs tidigare stabschef med en hammare.

Misstänkt för kvinnomord i Södertälje släppt

En 35-årig man som suttit häktad misstänkt för mord på en närstående kvinna i Ronna i Södertälje i mars har släppts.