Jessy sminkar sig som monster – och det kommer ge dig mardrömmar

Jessy jobbar på dagarna som make up artist för MAC, men på hennes lediga tid gör hon något heeeelt annat.


22-åriga Jessy Malone från Dublin, Irland, jobbar till vardags med att göra sina klienter så vackra hon bara kan. Men eftersom det kanske blir lite tråkigt i längden med perfekt hy och sotiga ögon så ägnar sig Jessy åt något helt annat på sin fritid, skriver Metro UK.

Så istället förvandlar hon sig själv till något som bara kunnat komma ur dina mardrömmar. För att genomföra transformationen på sig själv, vilket kan ta upp till två timmar, använder hon sig av smink, latex, ansiktsfärg och lera.

– Alla tycker jag är konstig som vill göra läskiga grejerna, men jag älskar det och tycker det är intressant, jag vill göra något annat än ett par perfekta ögonbryn, berättar Jessy.


Hon har alltid vetat att hon varit intresserad av teatersminkning så när hon gick utbildningen och fick testa på det lite visste hon direkt att det var något för henne. Efter utbildningen har hon lärt sig mycket av det hon kan genom videos på Youtube och internet.

Hon säger också att hon vill arbeta med den här typen av sminkning i framtiden eftersom hon tycker mer om det än vanligt smink – och hon älskar människors skräckslagna reaktioner, skriver Metro UK.

Och vi kan förstå dem, det här är saker som garanterat kommer ge oss mardrömmar.

Men hon har onekligen en fantastisk talang.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Shauna som betalade 400 kronor för att bli sminkad av ett proffs, men istället lämnades hon att se ut som en potatis.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
Kommer det här ge dig mardrömmar?
Tack för din röst!