Hunden väntade i sex månader utanför Olivias hotell – för att hon skulle adoptera honom

Den hemlösa hunden föll direkt för den tyska flygvärdinnan. I sex månader väntade han utanför hotellet där hon brukade bo.


Den tyska flygvärdinnan Olivia Sievers fick en väldigt ovanlig vän som väntade på henne varje gång hon landade i Buenos Aires. Och allt började med en kort stund av kasta-pinnen och lite hundgodis, skriver Daily Mail.

En tidig morgon vandrade Olivia Sievers runt på Buenos Aires gator, innan hon skulle sätta på sig flyguniformen igen, när hon plötsligt mötte en ensam, hemlös hund.

– Vi lekte lite och jag gav honom av den hundmat jag hade med mig, berättar Olivia för Noticiero Trece.


Vad hon inte visste då var att hon, med den lilla omtanke hon gett hunden, startat en livslång vänskap.

För hunden, som nu döpts till Rubio, vägrade efter att Olivia lekt med honom att lämna hennes sida. Han följde efter henne tillbaka till hotellet och väntade sedan tålmodigt utanför. Och det var inte bara de första dagarna efter att hon gett honom mat. Nej, han väntade på henne, varje dag. I sex månader.

Rubio väntar på Olivia utanför hotellet. Bildkälla: Olivia Sievers

Bildkälla: Olivia Sievers

Bildkälla: Olivia Sievers

Varje gång Olivia kom tillbaka till Buenos Aires väntade Rubio på henne utanför hotellet. Och varje gång blev han lika glad att se henne. Istället för att tycka det var läskigt att hunden följde efter henne föll Olivia för Rubio mer och mer.

– Han ville bara få en vän, lite uppmärksamhet och kärlek, säger Olivia.

Hon anordnade till och med så att Rubio skulle få ett nytt hem, men efter bara en vecka rymde han. Så nästa gång Olivia kom till hotellet satt han och väntade som vanligt.

Till sist bestämde Olivia sig. Hon skulle adoptera Rubio och ta med honom hem till Tyskland, skriver Daily Mail.


Sagt och gjort. Rubio for med Olivia hem och sedan hemkomsten har hon hållit sina Facebook-vänner uppdaterade om hur Rubio har det i sitt nya hemland. Och man kan väl inte säga annat än att han verkar ha det fantastiskt fint, eller hur?





Bildkälla: Facebook

Nyheter24 har tidigare skrivit om den här valpen som räddades från ett hemskt liv men i dag lever i en kärleksfull familj.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det här äkte kärlek?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

1 timme sedan

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

1 timme sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

2 timmar sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

2 timmar sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

2 timmar sedan
En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.