Hon har gått ner 92 kilo på två år – här visar hon upp sin galna förvandling

- 02/09/2016, 16:40

På två år har Simone Anderson gått ner 92 kilo. På Instagram visar hon upp sin förvandling från då till nu – och det är helt otroligt.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Simone Anderson från Nya Zeeland, som förut vägde 169 kilo. Hennes viktnedgång har skapat stor uppmärksamhet på sociala medier. Hon valde att göra sin resa offentlig och har under tidens gång ständigt visar upp för- och efterbilder.

Hon har fått stå ut med mycket negativa kommentarer, men även stöttande och positiva. Och nu visar hon upp en video där hon tackar för allt stöd hon fått genom resans gång.

"Jag är så stolt över mig själv och för att jag tagit mig igenom det här och haft mod till att göra min resa offentlig", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

I dag väger hon 77 kilo, alltså 92 kilo mindre än för två år sedan. En resa som har varit tuff för henne, men som hon nu tackar sina följare för.

"Det har varit så många dagar jag har velat ge upp, men jag har inte gjort det. Tack alla som har hjälpt och stöttat mig på vägen, jag hade aldrig varit här jag är i dag om det inte var för er" skriver hon i inlägget.

Instagram

Se den galna förvandlingen i videon ovan.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.