1 av 2
2 av 2

Hon har gått ner 92 kilo på två år – här visar hon upp sin galna förvandling

På två år har Simone Anderson gått ner 92 kilo. På Instagram visar hon upp sin förvandling från då till nu – och det är helt otroligt.


Nyheter24 har tidigare skrivit om Simone Anderson från Nya Zeeland, som förut vägde 169 kilo. Hennes viktnedgång har skapat stor uppmärksamhet på sociala medier. Hon valde att göra sin resa offentlig och har under tidens gång ständigt visar upp för- och efterbilder.

Hon har fått stå ut med mycket negativa kommentarer, men även stöttande och positiva. Och nu visar hon upp en video där hon tackar för allt stöd hon fått genom resans gång.

"Jag är så stolt över mig själv och för att jag tagit mig igenom det här och haft mod till att göra min resa offentlig", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

I dag väger hon 77 kilo, alltså 92 kilo mindre än för två år sedan. En resa som har varit tuff för henne, men som hon nu tackar sina följare för.

"Det har varit så många dagar jag har velat ge upp, men jag har inte gjort det. Tack alla som har hjälpt och stöttat mig på vägen, jag hade aldrig varit här jag är i dag om det inte var för er" skriver hon i inlägget.

Instagram

Se den galna förvandlingen i videon ovan.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.




/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.