Systrarna Ellen och Siri hamnade i ett rejält bråk.
1 av 5
Systrarna Ellen och Siri hamnade i ett rejält bråk. - Foto: Privat
Siri Stray, 23, blev vansinnig när hennes lillasyster snodde hennes iPad.
2 av 5
Siri Stray, 23, blev vansinnig när hennes lillasyster snodde hennes iPad. - Foto: Privat
Ellen gjorde som vilken syster som helst skulle ha gjort: hängde ut sin systers ilska på twitter.
3 av 5
Ellen gjorde som vilken syster som helst skulle ha gjort: hängde ut sin systers ilska på twitter. - Foto: Privat
Ellens tweet har blivit en stor succé.
4 av 5
Ellens tweet har blivit en stor succé. - Foto: Privat
Apple iPad Mini 4 16GB.
5 av 5
Apple iPad Mini 4 16GB. - Foto: Prisjakt / Apple

Har du syskon? Då kommer du garanterat känna igen det som hände Siri, 23

Rejäla syskonbråk kan många känna igen sig i. Men det är inte varje dag en blir uthängd i sociala medier av sin egen lillasyster.


Ellen Stray, 18, och Siri Stray, 23, från Västra Frölunda är som vilka systrar som helst. De älskar varandra och driver varandra till vansinne, helt enkelt.

Systrarna bor tillsammans i ett hushåll där det finns tre iPads, så det borde inte behöva bli så mycket slagsmål om de kära paddorna. Men när batteriet i Ellens mobil tog slut så tog hon sig friheten att använda Ellens iPad, sådär som syskon gärna gör.

– Jag kunde bara lösenordet till hennes padda, så jag tog den. Hon blev så jävla arg! Men så är det ju alltid mellan oss, du vet säkert hur systrar kan vara, säger Ellen med ett skratt till Nyheter24.

Reaktionen var ganska väntad. Siri blev helt vansinnig och sprutade ur sig en helt fantastisk harang av syskonhat till Ellen.

Något som roade lillasyster Ellen så mycket att hon inte kunde låta bli att dela med sig av konversationen till sina drygt 150 följare på Twitter.

Det hon inte räknade med var att hennes tweet skulle delas över 1 000 gånger och gillas av nästan lika många, som taggade in sina egna syskon och drog upp egna syskonfighter.

Igenkänningsfaktorn verkar helt klart vara enorm bland många andra syskon där ute.

– Jag la upp tweeten utan att berätta för Siri, men när den hade delats över 500 gånger kunde jag inte låta bli att visa henne. Som tur är kunde hon också skratta åt det då och nu är vi ju sams igen, säger Ellen till Nyheter24.

Om du kände igen dig i det här syskonbråket så kommer du säkert garva åt de här typiska syskonbråken. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Behöver ni fler iPads i ditt hushåll? Här kan du få tag på en Apple iPad Mini 4 16GB till ett riktigt bra pris.


Det här är en redaktionell artikel, med länk via vår partner Prisjakt.

/
/
/
/
Har du också syskon som driver dig till vansinne?
Tack för din röst!
Senaste nytt

EU-pengar till UNRWA

Musk stämmer Open AI – för mycket vinstfokus

Elon Musk stämmer Open AI och dess vd Sam Altman. Enligt Musk har Open AI – en pionjär inom artificiell intelligens – agerat i strid med sina stadgar genom att fokusera för mycket på att göra vinster, enligt världens rikaste man.

Kundernas kritikstorm mot Kellogg's: "Dystopiskt"

Ett uttalande från flingjätten Kellogg's vd har fått folk att reagera starkt. Anledningen? Han tycker att frukostflingor kan ätas som middag hos dem som behöver spara pengar.

Betalningskungen: Klarnas vd får miljonlyft – trots miljardförlusten

De senaste två årens miljardförluster hindrade inte Klarnas vd från att höja lönen för sig själv och de andra i ledningsgruppen med rekordbelopp. Så här många miljoner tjänar de efter rekordhöjningen på 70 procent.

Navalnyjs kropp framme vid kyrkan – flera gripna

Aleksej Navalnyjs kista har anlänt till kyrkan. Men familjen hindrades in i det sista från att hämta hans kropp från bårhuset. Enligt medierapporter har flera personer som samlats i samband med begravningen gripits.

Livstids fängelse för mord och nio mordförsök

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till livstids fängelse för mordet på en annan ung man på en snabbmatsrestaurang i Rågsved i södra Stockholm, meddelar Södertörns tingsrätt.