Han ville köpa alkohol – klädde ut sig till sin mamma och tog hennes leg

Frågan är om den här unga killens knep för att få tag i alkohol är genialt eller bara fullständigt galet.


Att utnyttja äldre syskon för att köpa ut på Systembolaget är en (inte okej) klassiker sedan generationer tillbaka. Sen finns det folk som tar till betydligt mer avancerade knep för att få tag i alkoholhaltiga drycker.

Som den här unga killen i Glasgow, Skottland. Han ska ha gått så pass långt att han faktiskt klädde ut sig. Till sin egen mamma.


Genialt, eller fullständigt galet? Å andra sidan verkade tricket fungera oväntat bra, för här står han ju nöjd efter kuppen med två flaskor sprit i handen.


Men det kluriga tilltaget har mötts av en hel del skepsis i Facebookinlägget där bilderna postades. För nog känns väl hans mammas snodda legitimation lite väl fishy i sammanhanget?

Bildkälla

Ja, legitimationen saknar ju faktiskt till och med födelsedatum, vilket många i kommentarsfältet till inlägget har påpekat.

Hur som helst verkar yngligen väldigt nöjd över sin fångst. Och om inte annat så kanske han har fått upp ögonen för en helt ny stil, som uppenbarligen klär honom. Men kids, don't try this at home, okej?

Här kan du läsa om hur det gick för Nyheter24:s debattredaktör Teodor Stig-Matz när han bestämde sig för att lägga ner alla sina laster under en veckas tid. Hint: det gick inte helt bra utan att fuska.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du använt en annan persons leg någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

IS uppges ha dödat syriska soldater

1 timme sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

1 timme sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.