Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Thea, 17, antog vidriga utmaningen: "Tänker inte alltid på konsekvenserna"

- 19/10/2016, 21:08

Ibland så har man bara en tanke som man måste prova. Lite som när Thea antog den här sjuka äggutmaningen.

Vi alla brukar provat lite konstiga grejer ibland. Om det inte är att äta enormt starka chilifrukter så är det att försöka få på sig 100 lager tröjor som slutar i panik.

Därför kan vi känna igen oss i 17-åriga Thea Skoogs tankebanor när hon och sin kompis bestämde sig för att prova hur svårt det egentligen skulle vara att svälja ett rått ägg.

– Det var kanske lite svårare än tänkt. Konsistensen och sedan ett gapskratt fick mig helt enkelt att spotta ut ägget utan vilja, säger Thea till Nyheter24.

Reaktionen fångades naturligtvis på film och har blivit en riktig succé på Theas Twitter med nästan 2 000 retweets.

Det är inte första gången som Thea och hennes kompisar hittar på galna experiment. Och det är aldrig planerat.

– Mitt konsekvenstänk är kanske inte det bästa. En gång läste jag att man kan svimma genom att hyperventilera och var tvungen testa.

Och hur gick det?

– Det gick, som med ägget, inte som plamerat då jag svimmade in i mitt element och slog upp ett jack bakom högra örat. Man såg mitt skallben, säger Thea.

Var försöktig om dig, Thea! Men fortsätt att bjuda på roliga stunder på din Twitter.

Läs också om varför det är bra att äta (tillagade) ägg varje dag – eller se när Kissie provar att ta på sig 30 lager foundation.

Ladda ner vår app för fler roliga nyheter från internet.

Har du provat att äta ett rått ägg?