Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nicoles dejtingprofil skrämmer livet ur hela internet: "Du ska lita på mig"

- 20/10/2016, 19:46
Vad vill hon?
1 av 3

Vad vill hon?

Pixabay / Twitter

Stjäla organ?
2 av 3

Stjäla organ?

Twitter

Kanske mest på skoj. Hehehehehe.
3 av 3

Kanske mest på skoj. Hehehehehe.

Pixabay

Visst att man skojar till det lite på sin profil – men det här är lite på gränsen.

Att skriva en Tinder-profil är utmanande. Intressen, vad man jobbar med och gärna en riktigt rolig slutkommentar. Lite som 19-årige Mahmoud som måste ha Sveriges bästa Tinder-profil.

27-åriga Nicole var dock väldigt specifik i sin beskrivning.

Twitter

Hennes framtida matchning ska alltså ha båda sina njurar kvar, inte röka och inte dricka eller använda droger för att hon inte vill ha någon med skadad en lever. Och "bra på att lita på folk".

Det är dock inte lika illa som den här mannen som man ska vara livrädd för på riktigt om man ser på en dejtingapp.

Den här profilen har minst sagt blivit populär på Twitter när användaren Jessica la ut en screenshot med texten "Nicole kommer stjäla era fucking inälvor". Flera internationella medier har skrivit om Nicole, bland annat brittiska Metro.

Vilket sannolikt är en riktigt fräck och kul profiltext, eller riktigt oroande om man verkligen tror på vad hon skrivit. Hon kanske bara har extremt petig smak.

Hoppas att hon hittar rätt person! Någon som är sugen på en dejt?

Läs också om killen som bytte namn på Tinder och först då blev det succé – eller om Afshin som hittade sig själv på Tinder fast på flera av andras bilder.

Skulle du swipea höger på Nicole?