Vad vill hon?
1 av 2
Vad vill hon? - Foto: Pixabay / Twitter
Kanske mest på skoj. Hehehehehe.
2 av 2
Kanske mest på skoj. Hehehehehe. - Foto: Pixabay

Nicoles dejtingprofil skrämmer livet ur hela internet: "Du ska lita på mig"

Visst att man skojar till det lite på sin profil – men det här är lite på gränsen.


Att skriva en Tinder-profil är utmanande. Intressen, vad man jobbar med och gärna en riktigt rolig slutkommentar. Lite som 19-årige Mahmoud som måste ha Sveriges bästa Tinder-profil.

27-åriga Nicole var dock väldigt specifik i sin beskrivning.

Twitter

Hennes framtida matchning ska alltså ha båda sina njurar kvar, inte röka och inte dricka eller använda droger för att hon inte vill ha någon med skadad en lever. Och "bra på att lita på folk".

Det är dock inte lika illa som den här mannen som man ska vara livrädd för på riktigt om man ser på en dejtingapp.

Den här profilen har minst sagt blivit populär på Twitter när användaren Jessica la ut en screenshot med texten "Nicole kommer stjäla era fucking inälvor". Flera internationella medier har skrivit om Nicole, bland annat brittiska Metro.

Vilket sannolikt är en riktigt fräck och kul profiltext, eller riktigt oroande om man verkligen tror på vad hon skrivit. Hon kanske bara har extremt petig smak.

Hoppas att hon hittar rätt person! Någon som är sugen på en dejt?

Läs också om killen som bytte namn på Tinder och först då blev det succé – eller om Afshin som hittade sig själv på Tinder fast på flera av andras bilder.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du swipea höger på Nicole?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.