Alyse, 22, slutade använda deo förra året: Jag gillar att svettas på gymmet

Alyse har inte använt deodorant på ett år. Nu berättar hon vad hon tror är anledningen till att hennes svett inte längre luktar så mycket.


Alyse Brautigam, 22, bor på Hawaii där hon även spelar in videos till sin Youtubekanal Raw Alignment. Hennes fokus i sina videoklipp och även på Instagram är träning och hälsa.

Något som hon pratar om mycket är sin nya kost och menar att den är anledningen till varför hon inte längre känner att hon behöver använda deodorant.


Men vad är då hennes nya kost? Jo, för ungefär två och ett halvt år sedan blev hon vegan och äter väldigt mycket raw food.

I ett videoklipp berättar Alyse att hon nästan bara äter frukter och grönsaker och lite mat som är tillagad. Hon berättar även att hon tror att det är därför hennes kroppsdofter inte luktar lika illa.

– När jag går till gymmet så gillar jag verkligen att svettas. Jag är verkligen en av dem som går och tränar och verkligen kör tills jag är dyblöt, säger hon i ett videoklipp på kanalen.


Hon fortsätter och berättar att hon märkte att hennes svett inte luktade så mycket när hon blev vegan och när hon sedan började äta raw food luktade det ännu mindre.

– Jag märker också att om jag äter mer lagad mat så luktar jag mer när jag svettas, säger hon.

Alyse och hennes vänner, som äter kött och fisk har jämfört sina kroppslukter och deras fisar och svett luktar mer.

Här kan ni se videon där hon pratar om att hon slutade med deodorant:


Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Använder du deodorant?
Tack för din röst!