Hon svarade inte på femton minuter – då förvandlades Tinder-dejten till en mardröm

- 07/03/2017, 11:18 -

Nick var så aggressiv i sina tilltal att Tinder valde att stänga av honom – på livstid.

En kille som går under namnet Nick började att flörta med en kvinna på dejtingappen Tinder. Han verkade vara en riktigt cool kille och de båda såg fram emot en filmdejt.

Tills hans rätta sida kom fram – och det var så grovt att Tinder valde att blockera honom på livstid.

Det började med att paret matchade och Nick föreslog en filmdejt med en skräckfilm hemma hos honom. Han var på hugget och gav ut sitt nummer. I sms-konversationen lämnade han sedan ut sin adress på en gång.

Kvinnan ifrågasatte att han var så snabb på att kasta ur sig sin hemadress – varpå Nick blev aggressiv. Riktigt aggressiv.

Nick skriver bland annat till kvinnan att hon anklagade honom som "att han gjort något fel". Varpå konversationen spårade ur till rasism och sexism. Han kallade henne bland annat för en "dum fitta" och "chink" (rasistiskt ord använt mot asiater reds.anm.).

Det slutade inte där heller. Han skrev att kvinnan betedde sig omoget och att om hon inte var intresserad så skulle hon skriva just det. När hon skrev att hon inte var intresserad så drog Nick igång omgång två av påhopp.

Som tyvärr inte är ovanliga någonstans i världen – här kan du läsa om svenska Julia som inte svarade på chatten och blev kallad "fitta".

Han skrev att hon hade en "fantastiskt kropp men en tom hjärna" och att hon var "värdelös".

Kvinnan ifråga har valt att vara anonym men hon bad sin kompis Kevin Tran att publicera konversationerna på sin Facebook-sida som en varning till andra personer som hänger på Tinder. Han kände också igen Nick då de gått i samma skola tidigare.

Hans Facebook-inlägg har i sin tur delats över 1 400 gånger. Och efter att inlägget blev viralt har fler kvinnor kommit fram för att berätta hur de blev behandlade av Nick.

För Buzzfeed berättar Kevin att den anonyma kvinnan inte svarade på femton minuter och att det retade upp honom så pass mycket att han öste ur sig de hemska kommentarerna.

Nicks svar till Kevin.

Kevin konfronterade Nick efter händelserna, men han hävdade då att någon snott hans telefon för att messa med kvinnan. Efter att inlägget blev viralt har Nick stängts av från Tinder på livstid, skriver NextShark. Dessutom skriver samma sajt att Nick dömdes 2011 för att ha våldtagit två minderåriga flickor.


Läs också om Angela som tackade nej till en andra Tinder-dejt och knivhöggs – eller om 19-åringen som har 5 400 matchningar på Tinder.

Har du chattat med ett creep på Tinder?