Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De får upp till 80 000 för en bild på Insta – men vilka är de?

- 06/04/2017, 10:39 -
Paret träffades 2016.
1 av 3

Paret träffades 2016.

Instagram

Idag reser de jorden runt och publicerar bilder på Instagram.
2 av 3

Idag reser de jorden runt och publicerar bilder på Instagram.

Instagram

Lyxigt va?
3 av 3

Lyxigt va?

Instagram

Jack Morris och Lauren Bullen träffades 2016 i Fiji under en resa. Nu har paret två miljoner följare på Instagram.

Skulle du säga upp dig från ditt jobb om du fick chansen att resa jorden runt och försörja dig med tack vare ditt Instagram-konto?

Det här paret gör i alla fall något i den stilen. De reser jorden runt och får sjukt mycket pengar för det. Paret, Jack Morris, 26, och Lauren Bullen, 24, träffades 2016 i Fiji under en resa.

Bildkälla: Instagram

Sedan dess har pratar blivit kända på Instagram där de har över två miljoner följare. Tillsammans har de rest till 45 olika länder och deras Instagram-flöde är magiskt. Tidigare har paret avslöjat att de kan tjäna tusentals kronor för en enstaka bild på deras konto.

När Jack pratade med Cosmopolitan berättade de även att de inte gör ett sponsrat inlägg för under 20 000 kronor. Nästan 80 000 kronor är vad Jack har fått betalt som mest för en bild och Lauren har fått ungefär tio tusen mindre än honom.


Bildkälla: Instagram

– En gång gjorde jag ett jobb för ett telefonföretag när jag var i väg i tre dagar. Jag skulle publicera fem bilder på Instagram och fick runt 390 000 kronor, berättade han för tidningen.

På bloggen, Do You Travel, avslöjade Jack nyligen tricket bakom en riktigt lyckad bild, han menar att det alltid handlar om timing och att de flesta bilder de tar fotograferas ungefär en timme efter en soluppgång. Att alla bilder på Instagram matchar varandra är viktigt samt att han försöker undvika att använda filter, skriver Independent.

Paret bor för tillfället på Bali och kommer att fortsätta publicera de inspirerande bilderna på Instagram.

Kolla också in Love som är drottning på Instagram, tack vare sin rumpa:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du vilja resa jorden runt?