Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brianna hittade sitt ex på Tinder – då såg hon detaljen i hans bild

Nyheter | 13/08/2017 21:43

När Brianna hittade sitt ex på Tinder så insåg att de båda hade tänkt lika när det kom till deras profilbilder.

Har du Tinder? Då kanske du har stött på ett och annat ex eller så har du hittat kärleken där. Men någon som snubblade på sitt ex på dejtingappen var 20-åriga Brianna. Hon fick nämligen upp sitt ex Adrian, 21, när hon swajpade runt.

Hennes profilbild valde hon noga, originalbilden hon valde var egentligen på henne och Adrian. Men honom klippte hon bort när hon använde den på Tinder. 

När hon sedan hittade Adrian visade sig att han också tyckte om den bilden, för han hade också den som profilbild – på hans bild var dock Brianna bortklippt.

Brianna tyckte att det var lite ironiskt så hon delade med sig av det på twitter och hade med skärmdumpar av deras profiler. Hon skrev dock inom parantes att de var vänner och att det inte var en stor grej. 


Bildkälla: Faksimil Twitter

Dock verkade det som att Adrian inte kände lika för han svarade henne under Briannas tweet, som delats över 14 000 gånger, skriver Metro.

Vi gjorde slut för att du alltid ljög och ville ha tillbaka ditt ex (vi är inte vänner)” skrev han.


Bildkälla: Faksimil Twitter

Efter hans svar tog en del hans sida och stöttade honom och andra tog Briannas sida. 

När sajten Cosmopolitan pratade med Brianna så berättade hon att hon faktiskt blev sårad över hans svar eftersom hon trodde att de var vänner. 

– Han har sagt att han inte borde ha gjort det och att han tog bort inlägget när allt lugnade ned sig. Men det spelar ingen roll då att det redan blivit viralt. Jag uppskattade hans ursäkt men det ändrar inte det faktum att jag kände mig respektlöst behandlad, säger hon. 

Det verkar som att Adrian kanske inte riktigt kommit över Brianna..

TV: Så snabbt kan bedragare göra en fejkad Tinder-profil med dina bilder

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.