Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vi beställde 6 saker från Wish – det här hände

- 20/01/2018, 14:26 -

Alla som beställt något från Wish vet att det görs på egen risk, det kan ta otroligt lång tid innan grejerna kommer fram och man vet inte riktigt hur de kommer se ut i verkligheten. Det här hände när vi beställde 6 populära grejer.

Dyker Wish-annonser upp överallt i ditt flöde också? Du är inte ensam. De otroligt billiga produkterna verkar ofta vara för bra för att vara sanna. En del saker är till och med gratis. Johanna beställde till exempel hem gratis speglar men hon blev riktigt besviken, läs mer om det här.

Och en del historier visar att det verkligen är så, det var för bra för att vara sant. Så var det för Hugo som köpte "Calvin Klein"-kalsonger från Wish men fick hem något helt annat. Det kan du läsa om här.

Vi bestämde oss för att beställa 6 riktigt populära produkter från Wish – som också är sjukt billiga. Bland sakerna vi beställde fanns en balklänning, ansiktsmasker för under en krona styck, en "magisk" sele som ska göra att man får bra hållning, ett nagellack, ett mobilskal och en hållare till mobilen. 

Wish startsida
Wish startsida

1. Lysande mobilskal - 9 kronor

Kanske inte den mest lysande idén att köpa ett mobilskal för 9 kronor som dessutom utlovas att lysa. Man får det man betalar för, brukar man ju säga, och det stämmer verkligen i det här fallet.

Det lätt rosafärgade mobilskalet lyser inte av sig själv. Däremot lyser det upp om man tänder ficklampan på mobilen. Kanske inte superpraktiskt.

2. Mobilstativ/-hållare - 10 kronor

Ett mobilstativ är förmodligen bland de svåraste grejerna att misslyckas med. Det gör inte heller Wish!

Utöver att vara ett perfekt tillbehör för den som vill kolla serier på mobilen så funkar den även som en utsökt mobilhållare. Trä in fingret i stativets ögla så har du en mobilhållare som dessutom ser ut som en vacker ring!

Otrolig kombination!

Att mobilen sedan inte kan ligga platt på bordet är en annan femma...

3. Hållningsband - 9 kronor

Var och varannan person skulle må bättre av en mer korrekt hållning, Vi vände oss till Wish för att se om de kunde hjälpa oss.

För 9 kronor hittade vi något som mest kan liknas vid en sele för bättre hållning.

Tanken var god, utfallet sämre. Den här grejen funkade inte alls.

4. Ansiktsmask - 9 kronor

En av senaste årets största trender är utan tvekan ansiktsmasker. Ansiktsmasker är i regel ganska dyra, men vi hittade ett riktigt kap på Wish.

För 9 kronor köpte vi 30 ansiktsmasker. Det ger ett styckpris på otroliga 30 öre per mask!

Priset i all ära. Funktionen är trots allt det viktigaste. Hur bra är en ansiktsmask som kostar 30 öre egentligen?

Recensionen löd "Det känns som att ha en våtservett på ansiktet"

Blir nog inga fler köp av ansiktsmasker på Wish, nej.

5. Nagellack - 9 kronor

Ett nagellack med färgen "silver super metallic" är vårt nästa produktköp. Den utlovar en nästintill spegelblank finish på naglarna. Frågan är hur metallic det kan bli för 9 kronor?

Det visade sig att den här produkten överträffade sig själv! Resultatet motsvarade bilden på hemsidan, vilket är helt otroligt. Det här nagellacket är värt varenda en av de nio kronorna!

Högsta betyg!

6. Balklänning- 165 kronor

Här steppar vi upp både en, två och tre prisklasser! Frågan är om det märks i resultatet?

Balklänningar är något som kostar otroligt mycket pengar. Dessutom används den bara en eller ett par gånger under en livstid. Ett högt pris per användning, helt enkelt.

Wish har en balklänning för ynka 165 kronor. Högt pris jämfört med de andra sakerna vi testat. Lågt pris för en balklänning.

Dessvärre så är det 165 kronor som mer eller mindre kastas i sjön. Skrynkligt tyll, alldeles för kort, dåligt material. Helhetsintrycket blir inte det bästa. Funkar kanske att ha hemma, men inte på bal.

Om testet

Alla saker beställdes i slutet av november 2018 och trillade in i separata paket från 19 december fram tills 9 januari när det sista paketet kom. 

I klippet ovan kan du se när vi öppnar och testar alla saker! Det kan vara bra för dig som funderat på att köpa något från Wish men inte vågat att kolla in det här klippet först.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du beställt något från Wish?