Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vi beställde 6 saker från Wish – det här hände

- 20/01/2018, 14:26 -

Alla som beställt något från Wish vet att det görs på egen risk, det kan ta otroligt lång tid innan grejerna kommer fram och man vet inte riktigt hur de kommer se ut i verkligheten. Det här hände när vi beställde 6 populära grejer.

Dyker Wish-annonser upp överallt i ditt flöde också? Du är inte ensam. De otroligt billiga produkterna verkar ofta vara för bra för att vara sanna. En del saker är till och med gratis. Johanna beställde till exempel hem gratis speglar men hon blev riktigt besviken, läs mer om det här.

Och en del historier visar att det verkligen är så, det var för bra för att vara sant. Så var det för Hugo som köpte "Calvin Klein"-kalsonger från Wish men fick hem något helt annat. Det kan du läsa om här.

Vi bestämde oss för att beställa 6 riktigt populära produkter från Wish – som också är sjukt billiga. Bland sakerna vi beställde fanns en balklänning, ansiktsmasker för under en krona styck, en "magisk" sele som ska göra att man får bra hållning, ett nagellack, ett mobilskal och en hållare till mobilen. 

Wish startsida
Wish startsida

Alla saker beställdes i slutet av november och trillade in i separata paket från 19 december fram tills 9 januari när det sista paketet kom. 

I klippet ovan kan du se när vi öppnar och testar alla saker! Det kan vara bra för dig som funderat på att köpa något från Wish men inte vågat att kolla in det här klippet först.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du beställt något från Wish?