- Foto: Tradera/Nyheter24

Här provsmakar vi Jimmie Åkessons middagsmat – så vidrig är den

Hur god är egentligen mat lagad på Jimmie Åkessons enkla ingredienser? Vi testade!


Förra veckan skapade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson stor uppståndelse när han gick ut och sa att han sälja sig själv som kock i en budgivning på Tradera.

Auktionen blev en jättenyhet, och många fick för sig att driva med SD-ledaren. Men när auktionen avslutades på torsdagen stod det klart att det blivit riktigt dyrt för vinnaren.

Men många har också uppmärksammat en helt annan grej i bilden. Maten! Bredvid Åkessons står nämligen bara havregryn, micropopcorn och citronsaft.

Så, vad kan man egentligen laga med den här maten? Nyheter24 bestämde sig för att testa! Kolla i videon längst upp för att se resultatet.

Vill du veta hur mycket personen som vann auktionen måste betala? Läs om det här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja äta middag med Jimmie Åkesson?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.