Inget internet???
1 av 3
Inget internet??? - Foto: TT / Pixabay
Men det ska snart ordnas!
2 av 3
Men det ska snart ordnas! - Foto: Dan Goodman
När du kan kolla serier och film med offline-mode!
3 av 3
När du kan kolla serier och film med offline-mode! - Foto: Janerik Henriksson/TT

Snart kommer den efterlängtade funktionen till Netflix

Äntligen. Äntligen! ÄNTLIGEN! Förhoppningarna är stora om att Netflix ska göra det enklare att streama.


Du känner säkert igen känslan av att verkligen vilja kolla på din favoritserie på Netflix när du exempelvis befinner dig på ett tåg och inte har någon internetanslutning. Vilket man särskilt vill ha när det kommer så mycket nytt den här månaden.

Därför är det här riktigt positiva nyheter. För Netflix har nu äntligen bekräftat att det finns planer på ett offline-läge. Då ska man som användare kunna ladda ner serier och kunna kolla på de utan att vara ansluten till internet.

TT

Och du vet säkert vad som gäller med att streama film och serier – om inte så läs det här.

Exakt när den här fantastiska förändringen kommer att ske är inte riktigt klart. Inte heller om Sverige är med på listan över länder där det här kommer genomföras är klarlagt.

Men en högt uppsatt person på företaget, Ted Sarandos, säger att de kollar på offline-läget just nu och att de vill tillgodose användares behov, skriver brittiska Metro. Ens tillgång till internet ska ju inte begränsa rätten till att se på serier och film!

Giphy

Läs också om hur du kan få serier som inte finns på Netflix att dyka upp där – eller läs om det som många Netflix-användare gör som egentligen kan vara olagligt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du saknat ett offline-läge på Netflix?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.

Lyft för amerikansk försvarsjätte

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.

Klart ja till nya budgetregler i EU

Trots protester från fackförbund och många partier och ledamöter till vänster ger EU-parlamentet tummen upp för EU:s nya budgetregler.