Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Per låter kvinnor tömma hans bankkonto varje månad – och får orgasm av det

- 21/02/2017, 11:22 -

Per låter härskarinnan Katinka ha full kontroll över hans konto – vilket ger

De flesta av oss har inte direkt råd att inte ha koll på vårt bankkonto. Men, det händer ju att det går alldeles för mycket pengar när det är för mycket av månaden kvar – och så sitter man där med ångesten.

Men så finns det ju de som tänder på att inte alls ha koll. Exempelvis Per från Norge som tänder på när kvinnor utnyttjar och styr hans ekonomi, skriver BT.

I dokumentären "Blakk meg kåt", vilket ungefär betyder "Gör mig kåt" på norska P3 berättar Per vad han och hans härskarinna Katinka får ut av att utnyttja och utnyttjas ekonomiskt.

Katinka är en kvinna som Per lärde känna genom en community på internet, och som dominerar och kontrollerar honom.

Varje månad tar Katinka flera tusen kronor från Pers lön och bestämmer över hans ekonomi. När Katinka är hemma hos honom för att fixa med hans internetbank får han en slags orgasm i kroppen.

Varje gång Per ska köpa något, måste han få ett godkännande från Katinka.

Så vad gör hon själv med pengarna? Jo, hon köper dyra lyxiga saker.

Har inte sex

Även om Per får en sexuell njutning av maktförhållandena med Katinka, är deras relation inte just sexuell. De har inte sex alls.

– Jag har ingen fru eller barn, så mina pengar går till Katinka istället. Jag får verbal dominans tillbaka. Hon säger en massa elaka saker om mig, tjafsar och hackar på mig. För mig är det en slags belöning, berättar Per i dokumentären.

Låter anonyma kvinnor ta ut pengar

Ibland har Per träffat anonyma kvinnor vid uttagsautomater, allt enligt avtal med Katinka. Han har då tryckt sin pin-kod och låtit kvinnorna själva bestämma vad som ska ske.

En gång tog en kvinna ut 7 000 kronor, ungefär 9 000 svenska kronor, skriver BT.

Du kan lyssna på dokumentären hos NRK.

Läs även om de fem vanligaste fetischerna och vad de innebär och varför BDSM är som en religion. Missa heller inte Jenny och Patrik berätta om deras öppna förhållande – och varför de bara har analsex med varandra.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tänder du också på det här?