Den här mannen förvirrar folk över hela världen – hur gammal är han?

Den legendariske fotografen Chuando Tan har de senaste dagarna fått hela internet att koka. Anledningen – hans ålder.


De senaste dagarna har Chuando Tan från Singapore tagit internet med storm. Anledningen är att ingen verkar kunna greppa hur gammal han är.

Instagram

Flera stora internationella sajter, som exempelvis Bored Panda och NZ Herald, har skrivit om fotografen som är en del av den legendariske duon Chuando & Frey som jobbar med alla stora namn inom fashion – både inom reklam och för stora modemagasin som Harper's Bazaar och Elle. Dessutom har han fotat kändisar som Janet Jackson.

Ni får en gissning – hur gammal är den här mannen?

Instagram

Sanningen är att han är 50 (!!!) år gammal. Han är populär på Instagram med över 228 000 följare.

Instagram

Vad är hans hemlighet? Jo, förutom bra gener så tränar han (väldigt tydligt) mycket. Dessutom står det i en gammal intervju med Strait Times att han undviker att ta ett bad både tidigt och sent på dagen trots att hans favoritträning är att simma. Han säger också att han äter mycket "hainanesisk kyckling" – vilket är en rätt från det kinesiska distriktet Hainan. 

I slutet av 1980-talet så hade han en kortvarig karriär som popsångare innan en karriär som modell tog över. Det ledde i sin tur till ett jobb som fotograf.

I en intervju med en blogg säger han, tillsammans med sin fotografkollega, att "hälsa är väldigt viktigt och det öppnar oss inför alla möjligheter. Därför startar vi dagen med träning inför allt annat, och sen går vi vidare till en fotografering, till ett möte med en klient eller så".

Instagram

Hur det än ligger till så kan han ha hittat "den eviga ungdomens källa". En sak som är säker är att han verkar väldigt ödmjuk då han i en intervju med Impression uttryckt sin kärlek för olika människors utseende – och att han gärna skulle fota fler personer som inte jobbar som supermodeller.

Läs också om den här kvinnan som alltid misstas för att vara sin dotters syster – eller om den här kvinnan som ser ut att vara i 20-årsåldern men i själva verket är dubbelt så gammal.

TV: Du kommer aldrig kunna gissa hur gammal den här designern är

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du gissat på 50?
Tack för din röst!