Fredag 23 Apr
Stockholm

Här är 4 varningstecken i din relation som du säkert ignorerar

Har du och din partner varit tillsammans länge?
1 av 3
Har du och din partner varit tillsammans länge?. Foto: Pixabay/TT
Här är fyra varningstecken du kanske ignorerar.
2 av 3
Här är fyra varningstecken du kanske ignorerar. Foto: Pixabay
Men absolut inte borde ignorera.
3 av 3
Men absolut inte borde ignorera. Foto: Pixabay

Har du och din partner varit tillsammans länge? Här är fyra varningstecken du kanske ignorerar – men absolut inte borde göra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har du och din partner varit tillsammans länge? Här är fyra varningstecken du kanske ignorerar – men absolut borde hålla koll på. 

Sajten Elite Daily har pratat med relationsexperten April Masini som har listat fyra tecken på att gnistan mellan er håller på att försvinna. 

1. Du säger inte "jag älskar dig" längre

Att din partner säger de tre små orden kan vara ett tecken på att din partner är på väg ur relationen, förklarar Masini. Det är lätt at förbise att ni inte längre säger at ni älskar varandra. 

Dock är det något ni borde notera. För hur känner ni för varandra? Är ni i relationen för att inte såra den andra? Att säga att man älskar varandra borde vara en del av förhållandet. 


Bildkälla: Pixabay

2. Du ignorerar en misstanke med flit

Att oroa sig över eller undra om ens partner är otrogen är inte något som är ovanligt, även om du litar på hen. Att prata med sina vänner om det eller berätta att du är lite orolig över jobbresan som hen ska på nästa vecka är inte onormalt. 

Men om du inte riktigt ”bryr” dig om misstankarna längre eller pratar med dina vänner om det så är det ett varningstecken. Även om det inte handlar om otrohet så är det kanske ett tecken på att relationen inte är tillfredställande för dig och det är dags att kanske gå till en terapeut (eller till och med göra slut). 

3. Du slutar ta med din partner på saker

När din partner är stolt över att vara med dig så visar hen upp dig. Men om din partner söker efter att göra slut med dig så kommer de troligen inte bjuda in dig till evenemang och kanske till och mer flörta med andra, förklarar Masini. 

Det är ett litet varningstecken, så om din partner glömmer att presentera dig för en kompis eller kollega en gång så behöver du nog inte oroa dig. 


Bildkälla: Pixabay

4. Du är inte lycklig längre

Självklart har alla perioder som är lite sämre än vanligt. Men om dina vänner lägger märke till att du, som vanligtvis är en glad person, verkar vara tillbakadragen eller slutar göra saker roliga saker så kanske du borde lyssna på deras åsikter. 

Så om skrattet och glädjen försvinner så kanske det är dags att gå vidare? Kanske har du funderat på hur det skulle vara att vara med en annan person och det kanske är ett tecken på att du inte är så nöjd i ditt förhållande, skriver Elite Daily

Du kanske också vill läsa sju meningar du borde hålla koll på om din partner säger?

TV: 4 saker du troligen kommer oroa dig över någon gång i ditt förhållande

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du i en relation?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela