Idag är det pojkvännens dag! Därför firar vi med att ranta lite...
1 av 3
Idag är det pojkvännens dag! Därför firar vi med att ranta lite... - Foto: Shutterstock/Pixabay
Men samtidigt älskar vi allt drygt de gör ju.
2 av 3
Men samtidigt älskar vi allt drygt de gör ju. - Foto: Shutterstock
<3
3 av 3
<3 - Foto: Shutterstock

8 saker du känner igen om din pojkvän är störig – men jättegullig

Pojkvänner. Visst är de bra dryga ibland? Men samtidigt skulle du ju sakna precis allt det där asjobbiga.


Idag den 3 oktober ska vi givetvis hylla alla fina pojkvänner där ute. Men i ärlighetens namn kan de ju gå en på nerverna som bara den! Men samtidigt vet vi inte vad vi skulle göra utan de jävlarna. 

Det där med planering

När din partner ska fixa någonting fint till dig, men det blev liksom inte RIKTIGT som planerat. Biofilmen du blev bjuden ut på var pissdålig, när du sa att du gillade charkbricka menade du inte en stor Ica Basic-brieost och underkläderna till alla hjärtans dag var tyvärr i alldeles fel storlek... MEN. Det är ju det som gör din myskorv till just din myskorv. 

Shutterstock

Nattliga ljuden

På natten när ni sover och din älskling råkar lägga sig rakt över dig, rulla runt, sparkas och prata om olika fågelarter. Störande, ja. Skulle du sakna det om ni gjorde slut? Herre gud säg inte ens så...

Alla hans märkliga intressen

Hur än en parkonstellation ser ut så delar ni inte alltid samma intressen. Men i ärlighetens namn skulle du sakna alla hans rants om Fifa, ishockey, träskulpturer, hajfiske eller viatnamesisk matlagning. Det är ju en oändlig källa till kunskap!

Shutterstock

Det där med komplimanger

När du frågar din partner om potentiella klädval inför en utekväll och personen säger: "Jag tycker att du är fin i allt" och favoriten för alla som bär smink: "Du ser bäst ut osminkad".  Jo, man tackar denna har man ju slitit av sig håret för. Fast – det är väl ändå det finaste man kan höra. Och innerst inne blir du ju i alla fall lite glad...

Shutterstock

Att följa med på precis allt

Är man i ett förhållande så får man göra lite uppoffringar och vara den ständiga sidekicken. Även om han vill se filmer du inte ens skulle önska din värsta fiende, även om han vill ta med dig på resor du bara sett i skräckfilmer eller om han vill ta med dig på sunkiga konserter så älskar du ju det. Och du skulle sakna skiten om det tog slut.

Pixabay

De där bråken

Okej. Misstolka inte den här nu – för fenomenet bråk är det värsta som finns. Men när din älskling står där, rå-ilsken, vägrar vika ned sig och står för det han tycker (vilket gör att bråket håller på i cirka 10 000 år). Det är ju någonting sexigt med hela grejen? Så länge det handlar om saker som går att lösa och att man inte somnar som ovänner...

Sms:ar dig (lite för) ofta

Ok, det kanske är liiiite störande att få 900 pling på din Macbook Air när du står och håller föredrag om årets budget på jobbet eller har redovisning i skolan. MEN de gånger sms:en sinar och det blir väldigt tyst kan du komma på dig själv med att sakna det lite och undra vad som egentligen är på tok. 

Shutterstock

Familjen

Sorry alla i svärfamiljen – vi kommer inte alltid överens. Vare sig det är perfektionist-farsan, konservative morbrodern eller den evigt smaskande farmodern så är det ändå personer som blivit till din familj. Och helvete om de skulle försvinna från ditt liv. Ni är familj.

Läs också om 5 saker som garanterat kommer hända om du och din pojkvän flyttar ihop.

TV: 9 säkra tecken på att du har världens bästa pojkvän

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visst stämmer listan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

1 timme sedan
Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.