Söndag 16 Jan
Stockholm

Ställde in bröllop efter porrskandal

"Jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna lita på en man igen."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Brittiska Haylie Hocking, 27, var upp över öronen förälskad i sin fästman Jason Brake, 30. Men bara några veckor innan bröllopet fick 27-åringen reda på en hemlighet som hon önskat att hon aldrig fått veta.

Brake var nämligen en porrstjärna. Den mörka hemligheten avslöjades när en av Hockings vänner letade efter en manlig strippa till möhippan. I stället hittade hon en porrfilm med Brake som stjärnskådis.

– Det finns inte en chans att jag skulle kunna gifta mig med en porrstjärna. Jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna lita på en man igen, säger en besviken Hocking till Telegraph.

30-åringen, som också arbetade på gym, var ofta borta på helgerna och sade då till fästmön att han tränade klienter. Han förstår dock inte varför hans fästmö blivit så upprörd över upptäckten.

– Haylie förstod inte att jag bara spelade och att sexgrejen inte betydde något. Jag är ledsen eftersom jag inte ville såra henne, men jag älskar henne fortfarande. Jag skulle ha slutat att spela in porr om hon bara frågat mig, säger han, enligt Telegraph.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela