Lördag 29 Jan
Stockholm

Skönhetsmissen i porrfilm?

Skandalmissen har fått ett miljonerbjudande i form av en porroll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För närvarande Miss California har hamnat i blåsväder hemma i USA. Hon har gjort sig ovän med mäktiga fiender som bloggaren Perez Hilton, som till och med gått så långt till att kalla henne könsord i nationell teve. Anledningen är att Carrie Prejean som hon heter, är emot samkönade äktenskap.

Nu verkar det som att det kan bli mer skandal i blondinens spår. För sedan nakenbilder läckt ut på nätet på den unga skönheten verkar fler än bara hbt-företrädare fått nys om missen. Men för någon som är konservativ är det kanske fel sorts uppmärksamhet. Det är nämligen Vivid Entertainment, ett av världens största porrbolag, som hört av sig med ett miljonerbjudande.

Och även om man är emot samkönade äktenskap så kanske sex före äktenskapet är en helt annan femma. För nu erbjuds Miss California drygt en miljon dollar för en roll i en porrfilm, enligt TMZ. Så här i finanskriser inte helt ovälkommet kanske.

Kära Carrie,

Vi har tittat på Miss USA-tävlingen med stort intresse och applåderar din tävlingsinriktade anda, talang och skönhet. Vi är medvetna om kontroverserna som dina uttalanden kring samkönat äktenskap, har orsakat så väl som din oro för de toplessbilder som har läckt ut på internet.

Det här är enbart ett affärserbjudande och har inget med din religion eller din personliga tro att göra. Det skulle kunna vara ett alternativt sätt för dig att tjäna på de senaste tidens exponering och vi tror att det här steget skulle kunna vara ett viktigt steg i att vidga dina vyer... , skriver VD:n för Vivid, Steven Hirsch.

Och nu väntar alla på hur världens kändaste skönhetsmiss ska ställa sig till erbjudandet. Pengarna eller moralen?

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela